USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В інтернеті більшає сатанинських сайтів, - священик

18 Липня 2011 16:54
Інтернеті все частіше спостерігається активізація у створенні сторінок і блогів, присвячених світові окультизму й сатанізму.

Цей тривожний феномен здебільшого впливає на молодь і підлітків, наголошує директор відділу у боротьбі з сектами Спільноти Івана XXIII Альдо Буонаюто, пише сайт Релігійно-інформаційної служби України з посиланням на Радіо Ватикан.

Як повідомляє Радіо Ватикан, сьогодні не існує закону, здатного захистити неповнолітніх від подібних сайтів. І небезпека полягає не в поширенні творцями інтернет-сторінок змісту сумнівного характеру, а в тому, що через подібні сайти часто заманюють молодь у секти.

Дон Альдо згадав про численні телефонні дзвінки у їхню спільноту з проханням про допомогу від людей, чия приналежність до сатанинських сект зруйнувала їхнє життя і сім'ю.

Дон Альдо зауважив, що «диявол теж іде в ногу з часом». Не всі сатанинські сайти є такими відкрито. До них можна зарахувати всі ті інтернет-сторінки, які спричиняють значні порушення у психіці, в процесі духовного розвитку і освіти.

На жаль, додав дон Альдо, такий важливий і корисний інструмент, як інтернет, часто перетворюється у смертоносну зброю в нечистих руках.

Він закликав віруючих та всіх людей доброї волі протидіяти негативному впливу окультних інтернет-сторінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Марія М. Показати IP 18 Липня 2011 17:04
Не дарма православна церква визнає інтернет породженням диявола!!!
Ko3bMa до Марія М. Показати IP 18 Липня 2011 18:35
та що ви кажете?)))) http://orthodox.org.ua/
Exaboto Показати IP 18 Липня 2011 17:37
"сьогодні не існує закону, здатного захистити неповнолітніх від подібних сайтів" - як і не існує закону, здатного захистити цих самих неповнолітніх від священників-педофілів. "смертоносну зброю в нечистих руках." - смертоносна зброя має бути лише в чистих руках :).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus