USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В «УДАРі» знають, як знищити «інкубатор корупції»*

29 Вересня 2012 14:36
Політична партія «Український Демократичний Альянс за Реформи Віталія Кличка» планує радикально боротися з корупцією. Зокрема не лише звільнити чиновників-корупціонерів, але й заборонити їм повертатися у «владні крісла» та відібрати накрадене.

Про це 29 вересня під час прес-конференції розповів екс-керівник СБУ, № 3 у списку партії «УДАР» Валентин Наливайченко.

Так, він назвав чинну владу «інкубатором корупції» та розповів, що для подолання цього явища потрібно мати політичну волю і команду, яка може це зробити. «В парламенті потрібно створити антикорупційну більшість і УДАР веде нових людей, які можуть це зробити», - зауважив політик.

Водночас він розказав, що потрібно не лише вигнати «злодіїв» з влади, але й заборонити їм займати посади у владі та повернути вкрадене.

«Антикорупційне агентство, яке пропонує відкрити «УДАР», проведе розслідування, яке забезпечить повернення вкрадених грошей з офшорів у бюджет України», - відзначив Наливайченко.

Також він вважає за доцільне радикально розширити права місцевих громад. Зокрема надати право органам місцевого самоврядування самостійно витрачати бюджети. «Не з Києва видавати подачки, а залишивши на місці право розпоряджатися бюджетом», - висловився «ударівець».

Кандидат в народні депутати України у виборчому окрузі № 19 Олександр Киричук вважає, що Україні потрібно залучити досвід боротьби з корупцією Литви та Грузії. «Зміна чиновників всіх рівнів у цих країнах та подальші успіхи підтверджують ефективність таких заходів», - мовив політик.

Щодо того як «УДАР» бореться з корупцією Киричук розповів, що для цього створили сайт, де українці можуть залишати інформацію про хабарників. «В кожному агітаційному наметі стоять скриньки куди можна кидати звернення. Це перший удар по корупції», - сказав він.

Окрім цього, Киричук повідомив, що міжнародні агентства в рейтингах найбільш корупційних країн ставлять Україну поруч з Зімбабве. «Корупція зашкалює. Стає гірше щороку. Для України питання про боротьбу з корупцією перезріле. Та й, ліквідувавши корупцію, розберемося з багатьма іншими проблемами», - додав політичний діяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
реаліст Показати IP 29 Вересня 2012 15:30
Судячи з того, що УДАР в Луцьку почав боротися з корупцією у Вищому професійному училищі, - з того УДАРУ вийде ПШИК. І ні наливайченки, ні випивайченки нічого не змінять: мета проекту УДАР - прийти до корита "слухняній" команді.
опер Показати IP 29 Вересня 2012 16:26
Думав за Кличка голосувати. Як взнав, що там "заливайченко" то перехрестився.
закусайченко Показати IP 30 Вересня 2012 09:18
Мої земляки реалісти і опери ніхто крім нас самих їх не скине.Просто треба діяти.
запісяйченко Показати IP 30 Вересня 2012 11:00
Що кличко зробить у політиці? Морди буде бити
реаліст Показати IP 30 Вересня 2012 11:08
Дяти, щоб примножувати мільйони "баксьора" і Героя України Кличка? Справжні дії мають бути продуманими та рішучими, а не ПШИКИ і ПУКИ піара ради.
Александр Показати IP 30 Вересня 2012 13:08
Судя по предыдущим комментам, на Волыни зреет настоящий бунт! С такими борцами оппозиция точно переломает хребет ПР!
Знайка Показати IP 1 Жовтня 2012 09:49
Наливайченко - толковий мужик, знає, що говорить. А щодо Кличка: скажіть, тупа людина могла б вільно володіти кількома іноземними мовами, прораховувати стратегію у боротьбі з противником? мати вчене звання, видавати книги, бути успішним менеджером і завоювати повагу в усьому світі?? Та жоден політик сучасності з України не має такого позитивного іміджу в світі. І я знаю, що єдиним конкурентом на цих виборах в УДАРУ є Батьківщина, бо вони буде бояться втратити вплив, а Яценюк до звання лдіера явно не дотягує. А регіоналам і сил не треба тратити, бо знають, що самі почубляться. До речі, всі замовні статті в волинській пресі проти УДАРу, проплачені опозиціонерами...
Знайці до Знайка Показати IP 1 Жовтня 2012 11:59
"До речі, всі замовні статті в волинській пресі проти УДАРу, проплачені опозиціонерами..." - неправда або просто БРЕХНЯ
ГГГГ Показати IP 1 Жовтня 2012 19:47
до ЗНАЙЦІ,де мої гроші? Я проти УДАРУ, а те що знає мови то ж не дивно він в Україні 2 місяці в рік. Команда біля нього і його Волинські "револіціонери" це популісти ,тому тількі вдарений може голосувати за УВДАР. БОЖЕ НЕ ДАЙ УДАРУ ПРОЙТИ. ТАМ нема порядних людей, люди задумайтесь і проаналізуйте ПРОШУ ВАС!!!
*** Показати IP 1 Жовтня 2012 19:52
У разі проходження до Верховної Ради члени партії Віталія Кличка можуть голосувати разом із депутатами від Партії регіонів. Про це політик заявив під час прес-конференції після завершення Х з’їзду «УДАРу». http://pravda.if.ua/news-29856.html#zHm1T
VladE до *** Показати IP 2 Жовтня 2012 20:01
Суцільна брехня!!!!!!!!!!! Де УДАР а де Регіони? Сенс Кличку іти з ПР в коаліцію? ДЕ Портнов? Де Ляшко? Явно не в УДАРІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus