USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькій міській раді хочуть збільшити кількість пільговиків, але не знають як

5 Грудня 2013 16:09
Кількість осіб, які можуть безплатно їздити у міських маршрутах в Луцьку, хочуть збільшити у 2014 році. Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5 грудня.

Так, начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк пропонує список пільговиків держзамовлення на соціально значущі послуги доповнити ще списком на 10 осіб. Але як це зробити, у міськраді ще не розібралися, бо не знають як розраховувати кількість таких пільговиків. «За все потрібно платити, треба думати і за це, – каже Луцький міський голова Микола Романюк, - Якщо дати усім пільговикам право на безплатний проїзд у громадському транспорті, то перевізникам доведеться підняти ціну на квиток до 4-х гривень».

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради вирішили це питання доопрацювати і розглянути уже на наступному засіданні, яке відбудеться 18 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ваня Показати IP 5 Грудня 2013 16:19
Ви , що там з головою не дружите. Скільки вже їздить цих дормоїдів,які покупляли просто пенсійні посвідчення. Відмініть всіх цих хто на групах їхздити безоплатно,які вони інваліди,коли працюють на роботі і одержують пенсії,маєш знайомого у міській раді і дають тобі посвідчення їздить безоплатно,бо ти бідний,що це за держава, а вони всі мають пенсії ці бідні.А ми молоді ,поскорочували не маємо ні пенсії ні зарплати і роботи не можемо знайти,щоб оплачувати всіх липових дармоїдів, що живуть за наш рахунок. Всмім дати дотації до пенсії і хай платять всі,тоді відпадуть всі липові. І сільські будуть мати гроші,вони не їздять безоплатно
Anonymous Показати IP 5 Грудня 2013 16:21
Вот идиоты ..... пеньки пусть катаются в тролях которые не спешат и им и так много превелегий .... а в маршрутки их нех*р пускать .... и так все забитые ездят
поправка Показати IP 5 Грудня 2013 17:08
Комсомолец Романюк, - а перевозчики не задавятся?!! Вместе с тобой. Когда вы уже, негодяи, нажрё...?!!
СПАСИБО Показати IP 5 Грудня 2013 17:21
Спасибо Николаю Ярославовичу за табло и GPS в маршрутках - инвалидам и старикам они ОЧЕНЬ нужны. От имени всех пассажиров прошу сделать проезд по 10 грн., может, тогда уже перевозчики и все причастные к ним наедятся.
Ирен Показати IP 5 Грудня 2013 18:16
Замінити пільги доплатою всім категоріям пільговиків.Тоді і сільські не будуть обділені , бабки не будуть кататися без потреби кожен, а тільки тоді коли потрібно.І хай платять всі,не платить на фіг з маршрукти чи тролейбуса.Вони наглі до беспридела. А ще їм в маршрутках дай більше їздити,тоді ми на роботі ніхто за ними не доїдемо.Наведіть лад,нарешті, а не думаєте ще більше трутнів розвести.Хватить чиновників судів,ментів,у яких зарплати і премії по 10 тисяч ще й безоплатно їздять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus