USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В УЄФА визнали, що Україна таки забила гол англійцям

20 Червня 2012 17:58
В УЄФА визнають, що бригада арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї помилилася під час матчу Євро-2012 Англія-Україна, не зарахувавши забитий українцями гол.
Про це сказав старший офіцер УЄФА у справах суддівства П’єрлуїджі Колліна під час прес-конференції у Варшаві, - повідомляє Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.
«На Євро-2012 уперше з’явилися додаткові асистенти рефері – це експеримент, який проводить УЄФА. Статистика показала, що вони 16 разів зробили свій внесок у прийняття правильних рішень», - зазначив він.
«На матчі Англія-Україна, на жаль, було неправильне рішення. М'яч був забитий у ворота, пройшов на 50 сантиметрів за лінію воріт – це правда. Це була людська помилка. Це єдина помилка на тисячу матчів», - заявив Колліна.
Він зазначив, що ця помилка стала першою за три роки проведення експерименту з додатковими асистентами арбітра.
При цьому старший офіцер УЄФА у справах суддівства відмовився коментувати питання про впровадження електронної системи фіксації узяття воріт у футболі, бо це не в компетенції комітету арбітрів УЄФА.
Колліна повідомив, що головний арбітр матчу Англія - Україна, угорець Віктор Кашшаї не буде працювати на матчах плей-офф чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Він оголосив імена 4 із 12 арбітрів, які залишають турнір після групового етапу: крім Кашшаї, це голландець Бьорн Кейперс, який судив матч Україна-Франція, іспанець Карлос Веласко Карбальо, який працював на матчі відкриття Євро-2012 Польща-Греція, і німецький рефері Вольфганг Штарк.
Колліна зазначив, що в цілому роботою арбітрів на Євро-2012 в УЄФА задоволені. «12 арбітрів, які були обрані на Євро-2012, – одні з найкращих серед європейських рефері. Після 24 матчів ми щасливі й задоволені їхнім виступом», - сказав він.
Як відомо, 19 червня на 63-й хвилині матчу Англія-Україна, при рахунку 1:0 на користь британців, гравець української збірної Марко Девіч пробив захист суперників, однак захисник збірної Англії Джон Террі вибив м’яч, який уже перетнув лінію воріт.
Однак арбітр Віктор Кашшаї не зарахував українцям цей гол.
У підсумку, збірна України програла матч Англії з рахунком 0:1 і вибула з боротьби на чемпіонаті Євро-2012, який приймають Україна та Польща.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мирон Показати IP 20 Червня 2012 18:11
Волинські новини!, Шановний пан Ватащук!, а що це за шарж з вашого боку про Кірєева???
йолка до Мирон Показати IP 20 Червня 2012 23:38
мозги включи.
Він Самий Показати IP 21 Червня 2012 01:09
І мені цікаво!
Макс Показати IP 21 Червня 2012 10:24
А що толку що визнали? Ми всі по телевізору бачили. Під час матчу треба було кіпеж підіймати і навіть припинити гру поки ці дауни не розберуться чи взагалі суддя є на полі і чи бува він випадково не сліпий нам дістався. А після матчу коли тіпа все пізно можна кулаком себе в груди бити. Блохін з командою незмогли і це нещасний забитий мяч відстояти...
Я Показати IP 21 Червня 2012 12:43
Кашшаї - с...ка і к...зел!!!!!!!!!!
Pavel_CZE Показати IP 21 Червня 2012 13:51
Команда могла просто стати біля своїх воріт і не приймати далі участь а дождатись рішення арбітра. Якби пішла дискваліфікація вона б була виправданою в очах вболівальників адже гол був. А тепе після бою як то кажуть.
До Я Показати IP 21 Червня 2012 15:46
і Платіні теж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus