USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Україна-Англія: програш, але не поразка. ВІДЕО

20 Червня 2012 10:37
Збірна України завершила свій виступ на домашньому Чемпіонаті Європи. У заключній грі проти команди Англії українці не зуміли переграти суперника, пропустили м'яч у свої ворота, а тому залишають турнір, зайнявши третє місце в групі.
Про це пише Чемпіон.
Хоча, дорікнути гравцям збірної у бажанні перемогти не можна. З перших хвилин українці заволоділи ініціативою, створювали моменти, але у підсумку, як завжди, проявилися слабкі сторони команди – реалізація і гра в обороні. Непогано відіграв півзахист, але лише за рахунок цього команди рівня Англії не перемагають.
Хоча суперник, відверто, був на голову нижчий від Франції, з якою українцям довелося грати у попередньому турі. В першій половині контроль м'яча був на нашому боці, англійці грали другим номером, роблячи ставку на контратаки, при цьому в захисті не даючи нашій атакувальній ланці жодного шансу. На перерву команди пішли за нічийного рахунку.
А от у перші хвилини другої половини гри на користь англійців зіграла одна із двох бід української збірної, про яку написано вище. Після прострілу Джеррарда оборонці втратили концентрацію, залишили вільного Руні, який скориставшись рикошетом від П'ятова, відкрив рахунок у зустрічі. Незважаючи на двоматчеву дискваліфікацію, Вейн ще раз довів, що не даремно його появи у складі англійців боялися більшість експертів.
Здавалося, що по грі, провівши вдалі заміни, збірна України має всі шанси на позитивний результат, проте спочатку Мілевський з п'яти метрів пробив головою вище воріт, а через декілька хвилин на користь збірної Англії зіграв арбітр, який не зарахував взяття воріт після удару Девіча. Повтор чітко показав, що м'яч після удару Марко перетнув лінію воріт, хоча, якщо розбиратися об'єктивно, цій суддівській помилці передувала ще одна.
Девіч завдавав удару після скидки Мілевського, якому перед цим пас віддав Селін. Так от, у момент передачі Артем знаходився у полодженні поза грою, хоча рефері цього не побачив. Тому можна сказати, що в даному випадку незарахований м'яч українців – по ділу, незважаючи на обурення з боку Блохіна і Шевченка.
Майже до завершення поєдинку збірна України пресингувала суперника, але забити у цій грі команді Блохіна не судилося. Англійці впевнено довели матч до завершення, і з урахуванням поразки Франції, з першого місця вийшли до плей-офф, де їх чекає матч проти Італії 24-го червня у Києві.
Що ж до збірної України, то попри поразку, команда справила більш-менш позитивне враження. Як завжди активними були Коноплянка, Ярмоленко і Гусєв. Свій шанс на всі сто використав Денис Гармаш, який вийшовши вперше у складі збірної в матчі такого рівня, на всі сто викладався на футбольному полі. Трохи невиразно в порівнянні з грою проти Швеції проявив себе Селін, але вже зараз можна говорити про те, що ці гравці – майбутнє збірної України, ставку на яких тренер робитиме вже у найближчому відборі до ЧС-2014.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 20 Червня 2012 11:01
А Шева, все таки, "повесил бутсы на гвоздик". Виват король, прощай король.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus