USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні вагітність до трудового стажу не зараховуватимуть

10 Вересня 2010 08:10
Верховна Рада відмовилась ввести зарахування до трудового стажу періоду знаходження у відпустці у зв’язку з вагітністю і пологами.

За прийняття в цілому відповідного законопроекту №4694 проголосували лише 38 депутатів при мінімально необхідних 226 - повідомив Zaxid.net .

Проект закону передбачав внесення змін до статей 11 і 19 закону "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування", що передбачають зарахування в страховий стаж періоду знаходження у відпустках у зв’язку з вагітністю і пологами, повідомляють Українські новини.

Крім того, документ передбачав внесення змін до статті 40 закону "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" для запобігання зниженню коефіцієнта зарплати (доходу), що враховується при розрахунку пенсії.

Відповідно до таких змін передбачалося, що за бажанням застрахованої особи при розрахунку пенсії можуть виключатися періоди знаходження у відпустці по догляду за дитиною до досягнення 3-річного віку, періоди проходження служби в Збройних Силах, Службі Безпеки України, Міністерстві внутрішніх справ, періоди догляду за дитиною-інвалідом, інвалідом першої групи або за літньою особою, що потребує постійного догляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дякуємо Показати IP 10 Вересня 2010 09:45
Дякуємо рідній владі за турботу! Дайье ще нам мером Романюка і ми взагалі станемо щасливими. "Жить стало лучше, жить стало веселее" (Сталін, Азаров)
* Показати IP 10 Вересня 2010 11:07
Жінки-раби! Період знаходження у відпустці у зв’язку з вагітністю і пологами до трудового стажу не врховується, працювати будуть до 60 років, то краще вже для жінок взагалі пенсію відмінити, хай вже до смерті працюють! А пенсії залишити тільки для депутатів!
Ласковая Показати IP 10 Вересня 2010 12:14
Це точно. І не просто раби, а коняки якісь. Бо ходиш з роботи на роботу (бо я наприклад перебування дома з 18 години до 22 відпочинком назвати не можу). І отак все життя. А жінкам олігархів ні стажу не потрібно, ні відпусток по догляду. Вони й не знають що таке працювати і за дітьми доглядати.
VlaSSовець Показати IP 10 Вересня 2010 12:19
Це вони (ПР...ки) так виконують своє гасло - «Будуємо нову країну». Так що, шановні жіночки, ви вже знаєте за кого віддати свої голоси на виборах.
Домовичок Показати IP 10 Вересня 2010 13:22
От І-оти! Це ж та жінка і дітей народити має, виховати, викормити і щей на драних олігархів працювати до 60 років та ще й в декреті не можна посидіти?!?!А садочки для дітей шановна влада побудувала? Забезпечила мам нормальним медичним оглядом та хоча б годиною скороченого робочого дня в тиждень???Чи може в кожної мами є можливість хоча б раз у житті відпочити з дитиною в тому ж пансіонаті для матері й дитини за рахунок держави чи хоча б за півціни??? НІ! Ми-рабині Ізаури тут для тих олігаторів!
Лілія Показати IP 10 Вересня 2010 15:33
Люблю Україну, люблю своє місто, проте, представників нинішньої влади з її інноваціями винищила б без жалю, адже такого узаконеного знущання над людьми годі пошукати в цивілізованій державі. Вважаю, що доцільно було б Західній Україні відокремитисся від Східної. Нехай експерименти щодо виживання владці проводять зі своїми земляками.
Владислава Показати IP 10 Вересня 2010 15:54
У Росії завжди водилися жінки про яких говорили:коня на скаку остановит, в горящую избу войдет. Із українок, нинішня влада, намагається зробити таких самих витривалих баб. Україночки, скоро ви про себе будете говорити: я и лошадь, я и бык, я и баба, и мужик. Спасибі рідній владі за їх любов до жінок!
Man Показати IP 11 Вересня 2010 15:47
Щоб вони падли виздихали до 10-го покоління! Падонки зовсім про людей не думають. Їм так з рук не зійде це все!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus