USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вакцина Pfizer захищає від мутованого коронавірусу, – заява компанії

11 Травня 2021 07:40
Компанія BioNTech запевняє, що її вакцина, розроблена спільно з BioNTech, поки не потребує модифікацій, щоб захищати щеплених нею людей від нових штамів коронавірусу.

«Наразі немає свідчень того, що необхідна адаптація нинішньої вакцини BioNTech від COVID-19 проти найважливіших нових варіантів вірусу, які вдалося виділити», – йдеться у повідомленні, пише Українська правда.

Водночас у компанії визнали, що на той випадок, якщо вірус мутує до ступеня, коли знадобиться модернізована вакцина, BioNTech ще в березні почав випробування «переробленої версії» препарату проти нових штамів COVID-19.

Також тривають дослідження про дію на організм людини трьох доз вакцини Вчені досліджують, чи дає це довший імунітет і захист від нових варіантів вірусу.

Ще у квітні голова BioNTech Угур Шахін запевнив, що вакцина захищає проти «індійського» варіанту коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 11 Травня 2021 07:53
Аби що не будь пукнути
Купи Пфайзер Показати IP 11 Травня 2021 08:55
Допоможи новому старшому брату!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus