USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Знести той смітник», – реакція соцмереж на протести підприємців зі Старого ринку

2 Липня 2020 21:16
Незважаючи на рішення депутатів Луцької міської ради про поділ на чотири частини земельної ділянки, де нині розташована частина Старого ринку, низка підприємців і далі висловлюють протести, представники облспоживспілки заявляють, що оскаржуватимуть рішення в суді.

До ажіотажу горе-підприємці спробували долучити й користувачів соцмереж. Зокрема в найпопулярніших групах серед лучан у мережі «Фейсбук» пані Наталія Шафета опублікувала допис: «Лучани! В ці хвилини вирішують долю Центрального ринку, якому більше 70 років!!! Більше тисячі людей владці позбавляють робочих місць!!! Де право на працю?».

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: ЗЕМЛЮ ПІД ЦЕНТРАЛЬНИМ РИНКОМ ПОДІЛИЛИ. СХЕМА

Утім реакція користувачів виявилася аж ніяк не такою, на яку розраховувала дописувачка. Цей допис багатьох обурив, декого відверто повеселив, а для когось навіть став платформою з’ясування стосунків. Побачивши, як лучани реагують на інформацію, пані Наталія вимкнула коментарі до свого допису. Втім і ті, які є, красномовно демонструють позицію жителів міста.


«Чому за 30 років підприємці перетворили його в такий жалюгідний стан, це реально трущоби».
«Дайош трущоби! А вдома не пробували так зас…тися?»

«А ви в людей питали, коли на їхній території ставили свої будки? Чи то ваша власна земля?»

«Жах, більшість нормальних підприємців вже давним-давно переїхали та розчистили за собою хлам. Я думаю, з боку влади потрібно закрити це питання раз і назавжди!»
«Дістали зі своїм срачем, який називали ринком. Думаю, більшість лучан точно так само думають. Давно пора було навести там порядок. Дали варіант – переїжджай... Не подобається – міняй професію».

«Істинні підприємці давно заробили на свої магазини, тільки совок звик приходити на контейнер, де антисанітарія і некероване стихійне безвладдя, і вони хочуть перемогти благоустрій...»

«…тут паритет, підприємцям пофіг було на думку лучан стільки років про формат і вигляд ринку, тепер лучанам пофіг на проблеми підприємців».

«Гадючники треба прибирати незалежно від того, де вони – чи біля Замку, чи в центрі міста, чи на далеких околицях. В противному разі ми ніколи не виліземо із тої багнюки, в якій тепер опинилися».
«Вбиральні треба прибирати».

«За 70 років можна було той ринок в порядок привести. Зробили смітник, і ще щось хочуть»...
«…де його не роби – ця свинота все загадить».

«Не треба писати дурню, що ринку 70 років. Ще в 1964 році на місці ринку було болото (колись заплава Стиру). Центральний ринок почали будувати у 1965 році».
«Знести цей смітник».

«Тож перевозять безкоштовно на Новий ринок... В чому проблема?»

«Ніхто нікого не лишає роботи. Вам дали нове місце!»

«Вам надали нове місце під ринок! Ніхто нікого не лишає роботи! Дістав вже цей цирк. Замість того,щоб псувати собі нерви і влаштовувати ці постійні протести і клоунади, взялися б усі і перенесли свої робочі місця на Новий ринок і люди вже б звикали до нього».
«Ринків у Луцьку вистачає. Хотілось би більше цивілізації, а не постійних заторів і куп сміття в історичній частині міста».
«Наш ринок мені нагадує фавели в Ріо-де-Жанейро: хаос і сміття».

«Сподіваюсь, нарешті покінчать з тим дурдомом».

«А що там облаштовувати? Територію дають, перевозять безплатно. Можна подумати, що на Центральному в вас павільйони з червоними доріжками».

«Право на спекуляцію і барижництво?! Що там виробляють – нічого! Тільки перепродують за завищеними цінами! Не місце таким «базарам» взагалі у цивілізованому світі! Хочете зберегти – то не називайте себе європейцями і змиріться з нацією третього сорту! Крапка!»

«Якби так переживали за долю України. Ринок Новий відкритий, роботи ніхто не позбавив. До всього людина повинна звикнути».
«Сміття кругом, та ще й торгівля спиртом у відкриту, ніхто ні на які зауваження не звертав уваги».
«Я за чисте місто, без ринків!!»

«Та живіть собі як ви хочете!!! Нехай цей срач буде ще 100 років!!! Ви ж за це добре давали на лапи чиновникам... знаючи, що це злочин… Все... Ви окупили свої контейнери... Ви 25 років користувались протизаконно територією... Користуйтесь далі… Хай живе шанхай!!»
«Давно пора перенести ринок. А то серед міста зробили смітник. Ні пройти, ні проїхати. Сморід».
«Толку обговорювати смітник?»

«Зимою ви кричали,що договори оренди у вас до червня. Вже липень. Чому ви ще там? Вам надали місце, ідіть туди. Чи ДПЗ край світу? Вам дай можливість – ви і на театральній площі смітник зробите. ЛУЧАНИ ПРОТИ ВАС!!!!!!!»

«Лучани – це не лише підприємці Центрального ринку!!!! А вони це забувають, тому як тільки влада вказує їм своє місце, вони голосно кричать, що влада проти лучан».

«О горе! Вчора Лесине дєрєвцо згнило і звалилось, а зараз ще й базар, на якому Леся тарилась, розганяють. Підлі зрадники. Врятуйте Лесину спадщину! *готова агітка для базарників, не дякуйте)».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Орест Показати IP 2 Липня 2020 21:52
Питання до ВЛАДИ - коли знесуть той смітник? Хоча це вже не смітник а фортеця. Бариги забарикадувались.
Аня Показати IP 2 Липня 2020 23:21
Ви всі нелюди!!!!Цікаво якби хтось з вас був на місці хоть одного підприємця як би ви танцювали!!!!Ви безсоромні нелюди!!!!Дякуйте Богові що маєте робочі місця,а то хто його знає, може вас така сама ситуація спіткати!!!!!!!!!!!!! УЖАССС а не люди!!
Я до Аня Показати IP 3 Липня 2020 09:30
В ПІДПРИЄМЦІВ є касові апарати!!! Не плутайте з хамовитими базарниками!
Юрій до Аня Показати IP 3 Липня 2020 15:10
Будь ласка не переносьте проблему з хворої голови на здорову. До чого тут "Дякуйте Богу"? Тобто на Вашу думку ті люди, які все своє життя рухаються вперед, шукають, для себе різні шляхи розвитку, стараються втілити цивілізовані речі і врешті досягають успіху, тепер винні перед підприємцями ринку, у тому, що називають речі своїми іменами? Цей ринок хіба не срач в центрі міста? Зауважую, що ми єдиний обласний центр в Україні, який має таку історичну забудову, як замок. І Ви вважаєте, що дві сотні підприємців повинні всіх поставити в позу? Схаменіться і прийміть вірне рішення? Тим більше, що є альтернатива!
Лучанин Показати IP 2 Липня 2020 23:54
Цікаво почитати коменти та подивитися на фото тих хто проти - категорія явно вимальовується. Прикро те що зараз прикриваються абсолютно до всього байдужими, але потім повернути що небудь буде важче, але й звичайний люд, який не байдужий до долі ринку, не підприємців, а ринку, теж мовчить. Наступна Варшавка, чекаємо.
Радувець Ларіса Показати IP 3 Липня 2020 00:01
Тут моє друге життя, моя любов та сім'я. Я більше на ніц не годна. Купи-продай, налий-бухай!
Ольга до Радувець Ларіса Показати IP 3 Липня 2020 00:04
Ти просто харитя якась
Айдар акбар! Показати IP 3 Липня 2020 05:04
не+іг шастать
Лучанка Показати IP 3 Липня 2020 06:19
Є питання і до влади: хто буде слідкувати за виконанням цивілізованих правил організації і функціонування ринків?!!! Ви придивіться пильно до діючих ринків - Північного та Варшавського. Чи все там на належному рівні, чи забезпечено неухильне виконання санітарних норм?! Думаю, що таке питання в Луцьку дуже на часі!! А Центральний ринок - це перша ластівка в приведенні нашого міста до норм європейської цивілізації!
Лучанин до Лучанка Показати IP 3 Липня 2020 18:16
Перша ластівка повинна бути нормальна боротьба з корупцією, створення робочих місць із достойною з.п. Про які ластівки можна говорити, коли значна частина людей виїждає за кордон?
Бульба Показати IP 3 Липня 2020 06:52
Це Україна!!! Країна, яка не врахувує думки людей, приречена!!! Та що за люди українці??? Дай нашкодити!!!
Остап Вакарчук Показати IP 3 Липня 2020 08:55
Вчора, 02.07.2020 року зранку був на центральному ринку. Дивлюсь нікого немає, питаю жіночку, що тулиться біля паркану закритого ще ринку, де торгівля? Говорить, що базарники бастують, зараз перебувають біля Луцької мерії. Йду далі, дійсно нікого немає все закрито, цигани правда на місці спекулюють дріжжями. Але коли бачу, ковбасниця Танька, також продає свої м"ясні вироби. Захожу до неї у магазинчик і питаю, чому не знаходишся поряд зі своїми колегами та не бастуєш, як інші. Каже мені, що їй немає коли бастувати, їй треба торгувати у неї ковбаса, і вона домовилась, що базарники за неї голос там віддадуть. Одним словом комусь війна, а комусь мати рідна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus