USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вдарила кастетом в обличчя: у Луцьку побилися студентки

26 Травня 2020 13:49
В обласному центрі Волині побилися студентки Луцького кооперативного коледжу Львівського економічно-торгового університету. Першокурсниця кастетом вдарила в обличчя іншу студентку, адже між ними тривалий час були неприязні відносини.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 8 жовтня минулого року обвинувачена, яка є студенткою першого курсу Луцького кооперативного коледжу Львівського економічно-торгового університету, принесла до навчального закладу кастет, за допомогою якого спричинила тілесне ушкодження іншій студентці.

Допитана у судовому засіданні неповнолітня обвинувачена повністю визнала свою вину. Вона розповіла суду, що знайдений кастет зберігала протягом певного часу. Саме з його допомогою вона завдала тілесних ушкоджень потерпілій, з якою вони перебували у неприязних відносинах. Дівчина щиро розкаялася у вчиненому, просила її не карати та передати під нагляд матері, зобов`язавшись дотримуватись бездоганної поведінки.

Натомість потерпіла пригадала, що в день злочину вони разом з одногрупницею вийшли з коледжу, де по дорозі здійснювали прибирання першокурсники, серед яких була обвинувачена. Оскільки вони протягом тривалого часу перебували в неприязних вілносинах, потерпіла покепкувала з обвинуваченої. Одразу ж після того першокурсниця підбігла до неї, витягнула з кишені кастет та вдарила її в обличчя. Відзначимо, що студентки помирилися, тому потерпіла не наполягала на суворому покаранні обвинуваченої.

Суд визнав першокурсницю винною, однак звільнив неповнолітню від покарання, передавши її під нагляд матері на один рік, до досягнення нею повноліття.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дівчата, Показати IP 26 Травня 2020 14:28
живіть у мирі!
Пилип Орлик Показати IP 26 Травня 2020 15:28
Брєд сивої кобили, що робиться. Видно якась краще за інших студенток одягалась або грошовитого хлопця мала.
Клава Показати IP 26 Травня 2020 15:35
А з коледжу ії виперли чи ні ??? Мабуть батьки з села не одного кабана завезли ...
Сидоров старший Показати IP 26 Травня 2020 15:39
Та нашо там той кастет, який може й потягти на кримінал . Щоби збалансувати рівень інтелекту, розуму, культури, виховання цілком достатньо батьківського ременя, який би сполосував с&аку до синьо-бордового кольору. Відразу два зайціц вбивається : і дурь з голови пропадає, і на дупі можна пристойне біотату з вкрапленням ботоксу зробити. Ну, два тижні не посидить і сесію здасть стоячи,- але зато як порозумнішає !
Анонім до Сидоров старший Показати IP 26 Травня 2020 19:56
Виявляється, є ще сміття, яке в подібне вірить...
олег Показати IP 26 Травня 2020 18:28
Правильно зробила і мало дала. А то тіпа " невинна" старшокурсниця лише покепкувала. Хай кепкує над своїми батьками.
Клава до олег Показати IP 26 Травня 2020 21:06
Але ж відповідати треба ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus