USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вдова учасника бойових дій з Луцька вкотре просить надати ділянку

28 Жовтня 2019 13:30
Лучанка, яка має посвідчення члена сім’ї учасника бойових дій, вкотре просить надати їй в оренду земельну ділянку для будівництва житлового будинку. Натомість депутати запропонували жінці розділити ділянку, площею 19 соток, адже раніше її планували надати учаснику АТО.

Про це йшлося 28 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Так, на минулій сесії лучанка Валентина Полупенко попросила депутатів не відмовляти їй у поновленні договору оренди землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Гущанській, 110, площею 0,1981 гектарів, проте депутати все ж відмовили.

На сьогоднішньому засіданні комісії вона розповіла, що є вдовою чоловіка, який загинув внаслідок поранень, отриманих під час бойових дій в Афганістані, зокрема в неї є відповідне посвідчення. Натомість голова комісії Олександр Козлюк наголосив, що раніше в ЗМІ писали, що жінка є вдовою загиблого під час бойових дій, тож він просив звернути увагу, що чоловік не загинув під час бойових дій, а помер після них – це потрібно розділяти.

Відтак, депутати запропонували жінці розділити земельну ділянку, адже її планували надати сім’ї загиблих. Зокрема, вона має запропонувати варіант поділу та ще раз звернутися до комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus