USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вдові загиблого військового з Волині вручили дві нагороди

29 Листопада 2022 17:14
Міський голова Володимира Ігор Пальонка щомісяця проводить зустрічі з членами родин загиблих військовослужбовців, когорта яких, на жаль, зростає. Під час спілкування у стінах міської ради матері та дружини мають нагоду висловити свої прохання, зауваження, озвучити ті чи інші проблеми.

До такого спілкування, яке відбулось минулого тижня, долучився начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслан Яцій, який виконав почесну місію, вручивши удові загиблого старшого прапорщика В’ячеслава Черкова – пані Оксані, одразу дві нагороди її чоловіка, повідомили у міській раді.

Читати ще: Рідним двох загиблих прикордонників з Волині вручили почесні нагороди

Полеглого Героя нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), а також прижиттєвою відзнакою «20 років сумлінної служби».

51-річний володимирчанин В’ячеслав Черков служив за контрактом у 128-й Закарпатській бригаді. Загинув у бою 3 березня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus