USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Ведуть за собою і не бояться бути кращими»: у міськраді відзначили лучан

23 Серпня 2019 12:57
Ті лучани, завдяки чиїй праці спостерігається позитивна динаміка у розвитку Луцька, отримали почесні грамоти та подяки.

Церемонія нагородження з нагоди 28-ї річниці Незалежності України відбулася 23 серпня у Луцькій міськраді.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що у переддень найбільшого та найвеличнішого свята, Дня Незалежності, завжди збираються у залі засідань міської ради для того, щоб подякувати найкращим людям міста за їхні досягнення, адже досягнення кожного з них – це досягнення громади Луцька.

«Досягнення і звершення кожного з вас – це ті сходинки, якими ми рухаємося вперед. Ваші успіхи сьогодні служать прикладом для інших, для того, щоб інші бачили, що можна бути успішними, ставити перед собою амбітну мету і досягати її, що можна і треба бути кращим. Саме завдяки вам ми маємо позитивну динаміку в розвитку нашого міста, яке останніми роками дуже яскраво виділяється на тлі інших міст», - звернувся до присутніх секретар міськради.
Лучани, з його слів, вирізняються бажанням чогось досягти в житті, зробити краще, гарніше, якісніше. Тож приємно, коли гості, які приїздять до Луцька, говорять «ви живете наче за кордоном, у вас все так особливо, чисто, доглянуто, люди такі чемні». Тих лучан, які ведуть за собою, лідерів, провідників, які не бояться бути кращими, відзначили почесними грамотами міськради та подяками міського голови. Серед нагороджених – працівники комунальних та приватних підприємств, освітяни, медики, громадські активісти та навіть цілі трудові колективи підприємств.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення законності, правопорядку, свобод та законних інтересів територіальної громади Луцька, а також з нагоди 28-ї річниці Незалежності України подяку голови Волинської облради оголосили колективу департаменту муніципальної варти Луцької міськради (директор – Юлія Сиротинська).
Після нагородження для усіх відзначених лучан музичним подарунком став виступ народного артиста України Василя Чепелюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus