USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Велика Британія змінила правила в'їзду в країну: деталі

8 Січня 2021 18:56
Уряд Великої Британії змінив правила в’їзду на територію Сполученого Королівства. Тепер іноземцям та громадянам Британії при в’їзді в країну необхідно надати негативний тест на коронавірус.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Так, негативний тест на COVID-19 повинен бути зроблений не раніше ніж за 72 години до прибуття в Англію.

Свідоцтво про негативний тест необхідно пред’явити представнику компанії-перевізника до посадки в літак, якщо мова йде про авіатранспорт, – в іншому випадку пасажирам можуть відмовити в посадці на борт.

Крім того, наявність негативного тесту необхідно буде продемонструвати на прикордонному контролі по приїзду в країну.

При цьому негативний тест на COVID-19 не звільняє від обов’язку проходити обов’язкову десятиденну самоізоляцію для тих, хто прибув з країн, внесених до списку неблагополучних з епідеміологічної точки зору. Охочі скоротити цей термін можуть здати платні тести через п’ять днів.

Нагадаємо, з 5 січня по всій території Сполученого Королівства почав діяти третій локдаун з початку пандемії. До середини лютого будуть закриті більшість шкіл, людям буде дозволено залишати будинки лише у виняткових випадках – при поході в магазин, аптеку, лікарню або для поїздки на роботу.

Крім того, влада Великобританії має намір в січні почати вакцинацію населення від коронавірусу препаратом AstraZeneca.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus