USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вертеп, чарівна коробка та янголята: у Луцьку відбулася незвичайна зустріч друзів. Фото

13 Січня 2020 19:23
Господарі арт-локації «Творчий калейдоскоп» організували захід під назвою «Тепла різдвяна зустріч друзів». Дорослі мали гарну нагоду поспілкуватися, а діти навчилися створювати незвичайні прикраси зі звичних речей.

Свято розпочалося із вітального слова творчої керівниці арт-локації художниці Олександри Гусєвої. Після щирих побажань миру, щастя і злагоди, ідейна натхненниця заходу оголосила про відкриття першої зимової зустрічі друзів у «Творчому калейдоскопі». До такої події не забули господарі креативного простору підготувати і приємні подарунки. Першим із них стало різдвяне вітання від учасників театральної студії «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька.
Юні актори презентували імпровізоване вертепне дійство. Яскраво, з використанням костюмів, музики та мініатюрної шопки, діти розповіли історію народження Спасителя. До речі, вони тут не вперше. «Бешкетники» добрі друзі арт-локації та щоразу готують цікаві імпрези та приємні несподіванки.
Ще одним сюрпризом стала чарівна скриня з подарунками. Господарі арт-локації запросили до неї маленьких гостей. Кожен, заплющивши очі та пообіцявши не підглядати, мав можливість втішити себе приємним сюрпризом: напоями, смаколиками або ж іграшкою.
Олександра Гусєва розповідає, що сьогодні тут зібралися друзі, аби усім разом, як підкреслює художниця — тепло — відсвяткувати Різдво. Така зустріч відбувається вже вдруге і її ключовою ідеєю є те, що кожен подарунок можна зробити своїми руками з найпростіших предметів, які є у кожному домі. До речі, цьому керівниця арт-студії намагається навчити і своїх вихованців. А різноманітні витвори мистецтва — яскраві та неординарні, якими декорована студія свідчать, що їй це добре вдається.
Не забуває Олександра Гусєва і про тих, хто щоразу допомагає у проведенні різноманітних заходів. Це, насамперед, мама та брат мисткині, які і цього разу брали найактивнішу участь у святі. Мама пані Олександри проводила майстер-клас зі створення символу 2020 року — симпатичної мишки. А ще на двох локаціях діти розмальовували їстівними фарбами печиво у формі ангеликів, та створювали янголят із паперу. Брат Олександри — музикант Олексій Гусєв, організував музичний супровід свята. Разом із гостями він колядував та щедрував.
Дякує майстриня і християнській церкві «Царство Боже», Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та, звичайно, друзям і однодумцям. Без їхньої підтримки, зазначає Олександра Гусєва, навіть сьогоднішнє свято було б не таким яскравим і теплим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus