USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вчитимуть створювати етно-вироби з власного одягу

10 Березня 2015 18:29
Перетворити свої речі на етно-вироби пропонують лучанам організатори майстер-класу із розпису футболок «Вимальованка».

Майстер-клас «Вимальованка» від луцької художниці Марії Оліферук відбудеться 22 березня о 13.00 у Галереї сучасного мистецтва України «Art-кафедра», що у спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті».

У Галереї мистецтв «Арт-кафедра» відбудеться майстер-клас з художнього розпису. Узявши до рук пензлі й фарби, будемо вправлятися в художній майстерності: спробуємо свій хист на тканині, допоможе учасникам створити свою якісну модну річ, - повідомляють організатори. Позитивні емоції, змістовно проведений час та цікаві навички припадуть до душі кожному учаснику.

Майстер-клас проводить Марійка Оліферук – луцька художниця, яка працює в різних стилях, але цього разу покаже техніку розпису тканини народними мотивами.

За допомогою фарб для тканини можна зробити оригінальний малюнок на одязі, будучи впевненим у тому, що другої такої речі не буде ні у кого. Тканину розписують спеціальними акриловими фарбами, через добу після висихання малюнка виріб треба попрасувати. Фарби схожі на гуашеві, але внаслідок властивостей тканини, яка має свій хай і невеличкий, але все ж рельєф, процес малювання відрізняється від письма на папері чи полотні. Розписувати можна з попереднім малюнком або без нього. Використання розчинника для акрилових фарб (це не ацетон і він не пахне) дає можливість створити ефект прозорості, також ним можна витерти невдалий малюнок.

Якщо бажаєте стати учасником - забронюйте місце і творіть мистецтво своїми руками разом з нами. А ми сподіваємося, що наші Арт-класи, стануть доброю традицією і приємним проведенням часу для всієї родини!, - розповідають організатори.
Участь у майстер-класі безплатна. Якщо ви не маєте футболки для майстер-класу, то можете купити в галереї за 50 гривень, якщо бажаєте замовити певний колір і розмір, звертайтесь до Марії Оліферук.

Мета акції: поінформувати відвідувачів Галереї сучасного мистецтва про особливості народного розпису; показати основні прийоми розпису тканини; створити позитивний настрій та змістовно проведений час; представити виготовлення стильних етно-речей своїми руками.

Більше деталей за номером (066) 142 51 18.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus