USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ветеранам з Луцького геріатричного пансіонату благодійники передали необхідні ліки

14 Травня 2019 20:58
У Луцький геріатричний пансіонат передали ліки для ветеранів Другої світової війни. Це стало можливим завдяки сприянню депутата Волинської обласної ради від УКРОПу Вячеслава Рубльова та директора ДВТП «Волиньфармпостач» Михайла Півнюка.

Директор лікувального закладу Алла Гнатюк каже: приємно, що влада допомагає пацієнтам медичної установи та не забуває про них, пише прес-служба волинського УКРОПу.

«В установі проживають в тому числі і учасники Другої світової війни, - розповідає керівниця закладу. - Ми звернулися до благодійників з листом, в якому зазначили, яких ліків потребує пансіонат і от нам їх привезли».

Вячеслав Рубльов каже: головне завдання для депутатського корпусу продовжувати підтримувати тих, хто потребує допомоги.

«Завдяки ініціативі керівника Волиньради Ігоря Палиці щодо підтримки саме соціально незахищених категорій населення вже 4 рік поспіль проводяться такі заходи. Тому ми працюємо аби з року в рік в міру своїх можливостей передавати необхідні медикаменти для тих, хто цього потребує», - підкреслив укропівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus