USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ветерани війни зможуть їздити на таксі безплатно у день Перемоги

29 Квітня 2013 15:01
Безкоштовний проїзд у міському пасажирському транспорті та таксі організують для ветеранів війни, учасників бойових дій та осіб прирівняних категорій у день свята, 9 травня.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Згідно з цим розпорядженням також здійснять заходи щодо соціального забезпечення ветеранів війни. Відтак до 5 травня ветеранам війни виплатять щорічну разову допомогу.

Також проведуть комплексні медичні огляди та медичне забезпечення інвалідів, ветеранів Великої Вітчизняної війни, інших категорій громадян та, за потреби, їх госпіталізацію у першочерговому порядку.
Протягом року забезпечать першочергове безоплатне зубопротезування для ветеранів війни та одержання ними ліків за рецептами. Планується організація оздоровлення ветеранів війни, інвалідів війни, учасників бойових дій у санаторно-курортних закладах. Також ветеранам війни забезпечать проведення ремонту житлових будинків і квартир.
У період з 4 до 10 травня для підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцька організовуватимуть «святковий вогник», святковий стіл та концерт, вручать продуктові набори та подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зaгрeб Показати IP 29 Квітня 2013 15:05
Сбанкрутуют таксисти , у нас каждий второй ветеран непонятно какой войни.
Грыцько Показати IP 29 Квітня 2013 15:15
и бандеровцы?
дідо Показати IP 29 Квітня 2013 15:45
Хто буде платити за ветеранів ? Таксі є приватне,а обіцяла мерія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus