USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Від повеней та зсувів на Яві та Шрі-Ланці загинули десятки людей

2 Грудня 2017 15:43
На острові Ява повені та зсуви забрали життя 25 осіб, тоді як на Шрі-Ланці загинули щонайменше 26 людей - серед них також українець. МЗС України вже підтвердило смерть, інформує DW.COM.

На індонезійському острові Ява щонайменше 25 осіб стали жертвами повеней та зсувів, спричинених потужним циклоном із сильними зливами. Про це у суботу, 2 грудня, повідомили у службі надзвичайних ситуацій Індонезії.

Шторм "Чемпака" завдав значних руйнувань в окрузі Пачітан у центральній частині південного узбережжя острова Ява. Тут сильний вітер та повінь пошкодили понад 1,7 тисячі будинків, з регіону евакуйовані понад дві тисячі місцевих мешканців. Негода також завдала значної шкоди сільському господарству регіону.

Водночас Шрі-Ланка також потерпає від потужного шторму "Окхі", який спричинив масштабні повені. Як повідомили в уряді країни у суботу, на даний час щонайменше 26 осіб загинули протягом останніх трьох днів внаслідок стихійного лиха. Пошкоджено близько 20 тисяч будинків переважно у західних та південних узбережних районах острова. Із зони лиха евакуйовані тисячі людей.

При цьому рівень води у річках на Шрі-Ланці продовжує зростати. Повідомляється про те, що серед загиблих на Шрі-Ланці є також громадянин України, якого під час повені змило водою неподалік від популярного серед туристів міста Галле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus