USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Світить від трьох до восьми років за ґратами: затримали 16-річного водія, який збив пішоходів у Луцьку

13 Грудня 2021 09:28
Поліцейські затримали неповнолітнього керманича, який скоїв резонансну аварію в Луцьку, інформує поліція Волині.

Аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

Читайте також: Від удару людей підкинуло в повітря: момент ДТП у Луцьку, в якій 16-річний водій збив 4 людей. Відео 18+

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Встановлено, що водій і його пасажири навчаються на 1 курсі Луцького вищого професійного училища, є місцевими жителями. Сім’ї і винуватця, і неповнолітніх пасажирів на обліках служби у справах дітей не перебувають.

Слідство в цій справі триває: поліцейські встановлюють обставини, за яких неповнолітній хлопець сів за кермо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Козак Показати IP 13 Грудня 2021 09:52
То батька з двома дітьми, то єпіскопа на тротуарі, то чоловік речниці поліції людину вб'є, зараз знову. Зато в нас судді жирдяї, морди лосняться від тих хабарів. Не нажруться ніяк
Правда Показати IP 13 Грудня 2021 10:04
Вам же "гарантюк"сказав-повна діджиталізація.Вони ще і голосувати будуть в інтернеті і "по приколу".Що хотіли,те і маєте.Країна невігласів і тіктокерів...далі буде...
павло до Правда Показати IP 13 Грудня 2021 10:42
тік ток не винуватий що в нас народ дебільний від малогодо великого, тік ток придумали китайці, і в них там дуже позитивні і добрі відео, це тільки в нас і в русії де культ понтів і блатоти з голою сракою ось так і виходить, в нас немає ніякого виховання батьки не вчать своїх дітей моралі і нормам поведінки, бо самі такі самі невиховані і наглі. і діти такими виростають.
ВІРУС Показати IP 13 Грудня 2021 10:15
А чому патрульні ганяють за ними по місту?Можна було і тихо затримати.....
Правді Показати IP 13 Грудня 2021 10:29
Та ви ж оце... вибрали, то й їжте. А садити треба не цих недоумків, а їхніх батьків, або присудити їм такий штраф, щоб все життя відпрацьовували. Якщо кожний потерпілий подасть цивільний позов, в якому вимагатиме відшкодування матеріальних та моральних збитків, особливо моральних, які дорого коштують, то десь так воно і буде. Але відповідати мають всі, хто був в машині.
Народна прокуратура до Правді Показати IP 13 Грудня 2021 13:22
Судити треба і недоумків, і батьків. Кожен має відповідати за своє. А щодо цивільних позовів, оо чомусь мені здається, що їх батьки - такі собі, як у нас люблять говорити, "прості люди", які ніде не працюють офіційно і невідомо за які кошти живуть і купують автомобілі. Тож навіть у разі задоволення вимог позивачів, останні майже нічого не отримають
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2021 10:32
нічого тому малому не буде, наш суд за гроші поможе, як завжди, людей шкода,особливо хлопчика
Правда Показати IP 13 Грудня 2021 10:58
І що далі...у нас заступник міністра(не українець) МВС "бикує",нападає на підлеглих і можливо має "ксиву"громадянина окупанта,то які ще потрібні аргументи і факти,щоби накінець зрозуміти,кого ви привели до влади...цивільний позов...ну-ну.
Три крапки Показати IP 13 Грудня 2021 11:39
Покалічили людей... прізвища приховують! Накоїли лиха тепер Страшно?
Maха Показати IP 13 Грудня 2021 11:52
Батьки несуть повну відповідальність за своїх д....ів
Vasyl Показати IP 13 Грудня 2021 13:18
Від трьох до восьми? Це знущання? Люди покалічені, травми на все життя, невідомо чи всі виживуть, маленька дитина... А тим виродкам від трьох до восьми років. Ті ж дибіли, що були в машині, не виправляться ніколи, це очевидно. Тому і вирок повинен бути адекватним - влаштувати їм довічно "веселого життя", щоб інші, такі ж дегенерати, бачили і робили висновки, наскільки це можливо.
Клава Показати IP 13 Грудня 2021 15:26
Нет !!! Анижедети !!! Их надо отпустить и взять на поруки для дальнейшего воспитания !!!
Володимир Показати IP 13 Грудня 2021 19:19
Навіть якщо ті що в реанімації загинуть то цього діяча посадять на 12 років, з яких він посидить 5 років далі випустять під амністію і буде дальше ганяти, таке правосуддя така держава.
Андрій Показати IP 14 Грудня 2021 23:00
В таких місцях, де завжди купа людей переходить дорогу - потрібні підземні переходи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus