USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від удару дитину відкинуло на декілька метрів: відео моменту аварії під Луцьком

20 Серпня 2020 23:51
Під Луцьком водій буса на польських номерах прямо на пішохідному переході збив 15-річну дівчину, вона у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, аварія трапилась о 17:54 в селі Рованці, що поблизу Луцька. З камер відеоспостереження видно, що дівчина з хлопцем почали переходити дорогу на «зебрі».
Бус, який рухався в правій смузі, зупинився щоб пропустити їх.

Натомість водій буса-«євробляхи», який рухався в лівій смузі, не загальмував і збив дівчину. Хлопець, який йшов з нею, залишився неушкодженим.

За попередньою інформацією, дівчину госпіталізували у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, минулоріч на цьому ж пішохідному переході легковик насмерть збив чоловіка. Ця аварія теж потрапила на камери відеоспостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Лучанка Показати IP 21 Серпня 2020 00:03
І що наша доблесна поліція стрімголов кинулася його шукати?? Може як у випадку з нововолинським баригою- валютником операцію перехоплення почали?!?
Експерт Показати IP 21 Серпня 2020 00:31
Стандартна ситуація, один не реагує, що на пішоходній смузі стоїть інша машина, друга зовсім страх втратила. А я знаю чого водії так реагують, не раз бачив, як один паркує машину біля пішохідних переходів, і для них це нормально.
Степан Показати IP 21 Серпня 2020 05:27
Там давно вже потрібно лежачого поліцейського встановити- ще після першої смертельної ДТП. Інакше це ніколи не закінчиться. Там шалений потік авто і коли співпадає неуважність водія та пішохода трапляється біда
Андрій Показати IP 21 Серпня 2020 06:40
Білий бус тоже порушив пдр він стоить на зебрі
Виборець до Андрій Показати IP 21 Серпня 2020 09:39
Уважно дивіться відео. Білий бус призупинився, щоб пропустити пішоходів. Що повинен був зробити водій буса в другій полосі? Правильно - повинен розуміти, що бус в правій полосі призупинився і так як перекриває видимістьпішоходного переходу, повинен був зрегаувати, скинути швидкість. Але ж буса купив, думати та приймати потрібні рішення ні.
Олексій Показати IP 21 Серпня 2020 07:12
Водій неправий,100%. АЛЕ!!! Все було б добре, якби вони ще раз глянули наліво щоб переконатись що всі їх пропускають. В Європі це вчать робити доречі в школі.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2020 07:41
Шкода дитину,дай їй Бог здоров,я.а взагалі на тому пішохідному нереально перейти дорогу,сам не раз стояв довго і чекав моменту ,щоб перейти.та й по-всій об,їздній Рованців не дуже хто зупиняється на пішохідних, потік машин великий .там потрібні пішохідні переходи над дорогою робити ,або хоч одну патрульку з трукамом поставити ,бо "літають"там авто ,як по-автостраді
Остап Вакарчук Показати IP 21 Серпня 2020 09:08
Подавайте матеріали з відеоспостереження правильно, без видумування. Хіба вам не видно, що хлопець на пішохідному переході йде попереду на метр півтора від дівчини. Дівчина просто собі тихо переходить пішохідний перехід, а хлопець виявився спритнішим і встиг відскочити. А то було б дві людини з травмами. Водій буса, який збив дівчину та скоїв ДТП 100% хворий на голову і буде відповідати згідно законодавства та платити за лікування дівчини, звісно якщо не підкупить слідчого та суддю.
Водій Показати IP 21 Серпня 2020 10:02
Це трапилось бо МАССОВО ПЕРЕВИЩУЮТЬ ШВИДКІСТЬ!!! Навіть фури 90 їдуть! Зупини спробуй! Ще з таким трафіком . Іноді по 10 хвилин чекаеш щоб виїхати з вулиці!
Андрій Показати IP 21 Серпня 2020 10:14
Знову бляхар засраний відмітився.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2020 10:28
Люди не з коронавірусом боротися треба а з владою. Яка неосвітлює вулиці. Не робить пішохідні переходи. Підземні,мости,. Від аварій загинуло в три рази більше як вік КОРОВАВІРУСА
Анонім Показати IP 21 Серпня 2020 10:41
Ще раз неписане правило. Дітей такому вчу. НІКОЛИ НЕ ПЕРЕХОДИТИ ДОРОГУ ПЕРЕД ВЕЛИКОГАБАРИТНИМ ТРАНСПОРТОМ,
Андрій Показати IP 21 Серпня 2020 12:19
Це ще раз доводить, що нашим єбла...м хороші дороги протипоказані ! Бо або самі повбиваються або, не дай Бог, інших повбивають чи покалічать.
Василь Показати IP 21 Серпня 2020 12:25
Пішоход завжди правий, але не завжди живий!
Олексій Показати IP 21 Серпня 2020 12:56
А чому знак про те що попереду пішохідний перехід стоїть перед самісіньким переходом? На 100 % впевнений що не має попереджувального знаку зазделегідь. І з лівого боку теж напевно немає знаку. Водій в лівому ряду міг і не знати що там пішохідний перехід. Бо у нас знаки стоять не там де вони мають бути, а там де є на що їх закріпити. І дублюючих знаків на дорожній розмітці теж немає. І немає різниці чи це євробляха, чи укрбляха.
Іра до Олексій Показати IP 21 Серпня 2020 13:30
Навіть якщо пішохідний знак не видно, чому він летить з такою швидкістю?? Допустима швидкість яка? Якьи їхав по плавилах, дівчинка була б не в такому стані і на стільки не відлетіла .... Шкода що під колеса таких ї..... потрапляють чужі люди, якби збив свою дитину, матір, брата - от тоді б замислився
Вчити владу Показати IP 21 Серпня 2020 13:08
В розвинутих країнах вже давно звикли що водії не дуже розумні. Є ряд обмежувачів. Звуження проїзної зони, зміна рельєфу переходу . Зазвичай його піднімають вище дороги тоді хоч не хоч не пролетить. Якщо це частина міста пора робити її містом а не автобаном. А для цього треба максимально обмежити можливості для водіїв набирати швидкість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus