USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Від завтра ЦНАПи Києва прийматимуть військовозобов'язаних

17 Травня 2024 12:34
У суботу, 18 травня, Центри надання адміністративних послуг розпочнуть прийом військовозобов’язаних.

Про це повідомила директорка департаменту Центру надання адміністративних послуг Наталія Шамрай в ефірі телеканалу «Київ24.News», передає УНІАН.

«Завтра з 9:00 до 18:00 всі ЦНАПи міста Києва готові приймати військовозобов’язаних для того, щоби вони могли оновити свої дані. Приходять усі бажаючи, ми нікому не відмовляємо. До системи ми підключені. Система буде ідентифікувати», – сказала Шамрай.

За її словами, людина повинна прийти з документом, який посвідчує особу, мати при собі військовий квиток або приписне посвідчення, і потім будуть оновлюватися дані.

Читати ще: Військовозобов’язаним вклеюють штрих-код у військовий квиток. Для чого це потрібно

«Якщо система буде певним чином не пропускати за якихось причин, тоді будемо з’ясовувати і вирішувати, куди звернутись. Ми усі підключені. У Києві підключено майже 300 адміністраторів ЦНАПів. У нас доволі гарна потужність і пропускна здатність для того, щоби приймати людей», – сказала вона.

Раніше інформували, що військовозобов’язані не можуть оновити дані у ЦНАПах, бо уряд досі не надав доступ до баз.

Як повідомляли, з 18 травня впродовж 60 днів усі військовозобов’язані громадяни у віці з 18 до 60 років мають оновити свої облікові дані в Територіальних центрах комплектування. У цей день набуде чинності новий закон про мобілізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радувець Ларіса Показати IP 17 Травня 2024 14:22
Навіщо нам ця дурня, у нас цнап вже не працює? Перекопіювати чуже розуму багато не треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus