USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Відео Навального про палац Путіна стало найпопулярнішим в українському YouTube

21 Січня 2021 10:07
Фільм-розслідування російського опозиціонера Олексія Навального і Фонду боротьби з корупцією під назвою «Палац для Путіна» увірвався в тренди в багатьох сегментах YouTube, зокрема, в українському.

Про це розповіли в ефірі «Сніданку з 1+1».

Російський опозиціонер опублікував його напередодні. І за дві години розповів, як він каже, «історію найбільшого хабаря». А ще показав нібито палац президента Росії, на який витратили понад сто мільярдів рублів.

За даними Навального, розмір його території – це 39 князівств Монако, якщо порівнювати. Площа одного лише палацу становить 17 691 квадратний метр, а площа ділянки під ним – 68 гектарів. Крім палацу, на ділянці розташований Льодовий палац висотою з п’ятиповерховий будинок, буквально заритий під землю, церква, оранжерея на 2500 квадратних метрів, амфітеатр і 80-метровий міст через яр, що веде до чайного будиночка. У горі є спеціальний тунель, що дозволяє вийти до моря.

А побудований він так, щоб до нього не можна було підібратися ні землею, ні морем, ні повітрям.
"Неймовірно, але розслідування Навального про палац Путіна увійшло в тренди майже всіх європейських країн", - пише Telegram-канал NEXTA і публікує відповідний скріншот.
Варто зазначити, що у Кремлі відреагували на фільм Навального. Так, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав нісенітницею інформацію про нібито палац Путіна, а саме розслідування – «лохотроном». «Президенту приписується у власність те, чого не існує. Уся власність Путіна декларується і публікується щорічно в декларації. Вчорашній матеріал – нічого нового в ньому не представлено», – заявив Пєсков
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
популизм Показати IP 21 Січня 2021 11:46
ждем откровений о букингемском дворце и рассказов про сдачу в аренду британским посольствам помещений, принадлежащих королеве), имениях байденов, трампов, бушей, берлускони и прочих) - лечишься и заодно снимаешь фильму) Только что он предлагает? Новых, честных людей? дешевый популизм)
Поліщук до популизм Показати IP 21 Січня 2021 13:28
Пропонує вийти 23 січня на вулицю та змінити владу. Звичайно, в країні пролонгованого рабства цього не відбудеться, але ж цікаво поспостерігати.
популизм до Поліщук Показати IP 21 Січня 2021 15:51
и что дальше? подумайте что дальше? станет лучше? придут честные люди, как у нас? какие навальный делает предложения по уменьшению коррупции?
Полішук до популизм Показати IP 22 Січня 2021 07:00
Вивчити українську мову. А по питанням: Кадиров стане президентом та зробить з Росії Халіфат. Стане дуже добре як за кровового Ніколашки. Прийдуть чесні люди з Китаю, працьовиті та тверезі. Навальний пропонує знести Хутіна, який уявляє собою корупцію, та зайняти його місце, стати ''правильним царем''. коротше, чим гірше - тим краще
777 до Полішук Показати IP 22 Січня 2021 11:24
Это маневический оракул твои мечты ночные.а пока портки смени.
Козак до 777 Показати IP 22 Січня 2021 14:24
Манечеченский, Ватюня
Ахмет хан Показати IP 21 Січня 2021 13:51
А мой дворец за 200 000 000 евро показать сможете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus