USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відомо, коли відключатимуть гарячу воду в Луцьку. Графік

7 Квітня 2021 10:33
У Луцьку затвердили графік припинення подачі гарячої води в міжопалювальний період 2021 року у зв'язку з профілактичним ремонтом теплових мереж.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 квітня.

Як ідеться у відповідному проєкті рішення, у зв’язку з щорічним проведенням профілактичних ремонтів теплових мереж, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», виникла необхідність розглянути та затвердити графік припинення подачі гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло» для мешканців міста Луцька на 2021 рік.
Члени виконкому підтримали проєкт рішення і затвердили графік припинення подачі гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло» у зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж в міжопалювальний період 2021 року, а також зобов’язали «Луцьктепло» дотримуватися графіка при умові надання послуги з централізованого постачання гарячої води в міжопалювальний період 2021 року.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради має довести рішення до відома житлово-експлуатаційних підприємств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 7 Квітня 2021 10:39
закрийте вже ті котельні, дайте людям можливість встановити автономне опалення у старих будинках
Надія Показати IP 7 Квітня 2021 12:30
скільки можна гріти вулицю, в квартирі +24 , платіжки захмарні. Однокімнатна квартира 38 м2 - 1900 грн отоплення.
Василь Показати IP 7 Квітня 2021 13:15
Дозволу на встановлення котлів в квартирах не буде.так як для цього непридатні вент.канали.А в квартирах не тільки 24град.-це ще нічого.Буває і по 27-28град.Проблема це не Луцьктепла.а мешканців,які тільки знають тепло або холодно.А самі нічого не вкладають в регулювання подачі теплоносія.Оберіть людину для регулювання,платіть їй,поставте загально-балансувальний клапан на будинок за 3-5т.гр-і які проблеми???Потім утеплети потрібно горище,збалансувати під"їзди і стояки-і робіть собі хоч 19град.(мін. допустима норма для жилих приміщень).
Зорян Показати IP 5 Червня 2021 19:42
Вася, не їж гриби!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus