USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Відремонтують дорогу, яка з'єднує Луцьк та Прилуцьке

1 Жовтня 2020 17:33
Аварійну ділянку дороги на вулиці Богуна, що з’єднує Луцьк та Прилуцьке, капітально відремонтують.

Про це повідомив у фейсбуці перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.

Як зазначив посадовець, на цій дорозі було проведено грейдерування, планувалось виконання поточного ремонту з вирівнюванням ділянки асфальтовою крихтою для того, щоб якнайшвидше пустити маршрутку. Але дорога має досить критичний стан і глибокі ями, намагався знайти можливість для здійснення тут капітального ремонту, хоча питання ускладнювалося обмеженим міським бюджетом.

«З радістю повідомляю про те, що дорогу відремонтуємо капітально, уже оголошено тендер на проведення робіт, який виставлено на сайті PROZORRO. Протягом двох-трьох тижнів відбуватиметься тендер. Далі, після визначення переможця і виконавця, розпочнемо ремонтні роботи – орієнтовно наприкінці жовтня. Протягом листопада відбуватиметься капітальний ремонт. Так, у часі процес дещо розтягується, але ми чули неодноразові зауваження людей про те, що поточний ремонт на цій дорозі не дасть тривалого ефекту. А якісний капітальний ремонт слугуватиме роками! Тому переконаний – ми досягли правильного вирішення. Найближчим часом села Прилуцького округу отримають ще одне надійне і якісне дорожнє з’єднання з Луцьком», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 1 Жовтня 2020 18:12
Круто скільки вже років прилуцьке в луцькому колгоспі нагадайте мені:))))Луцьк з прилуцьким не може справитися а тягне під себе велицезні ОТГ, які дуже успішно зі всім справляються. Брєд.
Прилуцьке Показати IP 1 Жовтня 2020 19:57
Правильне рішення. Цього чекають усі жителі села. Якщо встигнете побудувати асфальтове покриття до виборів і зробите це якісно люди підтримають вас.
Арафат до Прилуцьке Показати IP 2 Жовтня 2020 16:13
Підтримають кого і за що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus