USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині ремонтують автошлях між Іваничами та Павлівкою

14 Липня 2022 07:54
Ділянка Іваничі – Павлівка територіального автошляху Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі входить до тих майже двох сотень кілометрів волинських доріг державного значення, які планували відновити у 2022 році. На жаль, це поки не вдалося через збройну агресію рф.

Аби забезпечити належне сполучення між цими населеними пунктами Володимир-Волинського району, наразі проводять ліквідацію вибоїн пневмоструменевим методом, повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На цьому відтинку шляху працює дві спецмашини підрядного підприємства ТОВ «ЕКСПОДОР». Одна стартувала в Іванича, інша – у Павлівці, рухаються назустріч одна одній. За три дні роботи ліквідували понад 1130 кв. м вибоїн.
«Задля уникнення неприємностей радимо водіям бути обачними і неухильно дотримуватись дозволеного швидкісного режиму при проїзді ділянок проведення дорожніх робіт», – застерігають дорожники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 14 Липня 2022 12:55
Ямковий ремонт , нічого нового . Якщо зробити повністю дорогу , то тільки раз можна вкрасти , а так кожен рік , але стабільно .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus