USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку поблизу об'їзної просять засипати глибокі ями

2 Грудня 2016 14:04
Для того, щоб оптимізувати транспортні потоки у місті, відремонтувати відрізок шляху, що сполучає кільце на вулиці Єршова з об’їзною дорогою, закликають міську та обласну владу.

Про це йшлося під час 15-ої сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до Луцького міського голови, голови Волиньради та голови волинської ОДА депутат Андрій Козюра повідомив, що від перехрестя вулиць Карбишева та Єршова до перетину вулиць Карбишева та Окружної відрізок дороги перебуває у вкрай незадовільному стані, асфальтне покриття пошкоджене, наявні глибокі ями. Депутат зауважив, що відповідно до статті 20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» організацію благоустрою населених пунктів забезпечують місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, відповідно до повноважень, встановлених законом.

Належне облаштування вказаного відрізку дороги зменшить кількість шкідливих транспортних викидів, сприятиме оптимізації транспортних потоків у місті та зменшить навантаження на центральні вулиці міста. З метою вирішення вказаної проблеми депутат просив спільно напрацювати алгоритм узгоджених дій та передбачити кошти в обласному та міському бюджетах для здійснення капітального ремонту асфальтного покриття цієї ділянки дороги. Йдеться про 300 метрів шляху, який сполучає кільце на вулиці Єршова та об’їзну дорогу. Якщо це вдасться втілити у наступному році, це, зі слів депутата, дозволить зробити рух у місті комфортнішим.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus