USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Відволікають водіїв і псують вулиці: Луцьк очистять від старих білбордів

1 Жовтня 2021 18:31
У Луцьку планують суттєво скоротити кількість білбордів, які не тільки псують естетичність міста, а й відволікають під час руху водіїв.

Як нагадав під час щотижневого звіту Луцький міський голова Ігор Поліщук, міська рада давно взяла курс на скорочення кількості та оновлення рекламних засобів у місті.

Мер анонсував, що незабаром буде запропоновано рішення, яке дозволить прискорити цей процес.

«Сьогодні місто перенасичене білбордами, які морально застаріли, які вже себе віджили. Велика частина з них у конструктивному плані перебуває в незадовільному стані. Вулиці естетично програють від надмірної кількості білбордів, тому необхідно їх оновлювати на LED-екрани, скроли, новіші і компактніші засоби реклами, які одночасно показуватимуть кілька рекламних сюжетів. За рахунок цього вдасться скоротити кількість білбордів, які відволікають водіїв і псують вулиці», – інформував міський голова.

У Луцьку вже здійснили демонтаж 53 великогабаритних засобів зовнішньої реклами, на яких було розміщено 88 площин, і 24 сітілайтів із 48 рекламними площинами.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Місцевий Показати IP 1 Жовтня 2021 19:19
Заберіть їх всіх Nах€p !!!
Лучани Показати IP 1 Жовтня 2021 21:11
Ну, нарешті після сотого нагадування влада вирішила демонтувати рекламні щити у сквері навпроти управління поліції і ЦУМу біля готелю "Україна" ! А то стоїть оте одоробло, закриває дерева, затіняє газон і естетичної цінності абсолютно ніякої не несе !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus