USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Відзнаки, новий стадіон та бізнес-інкубатор: фоторепортаж із дня народження луцького університету

3 Липня 2020 07:00
Відкриття новенького комплексу для легкоатлетичних метань з показовими виступами спортсменів, презентація бізнес-інкубатора для реалізації студентських стартапів, а також відзначення працівників університету і не тільки – Луцький національний технічний університет святкує 54-ту річницю.

Святкування відбулося 2 липня. Розпочалося дійство зі святкового молебню, який священнослужителі відправили на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом.

Невдовзі митрополиту вручили звання Почесний доктор (Doctor Honoris Causa) Луцького національного технічного університету.

Потому черга отримувати відзнаки дійшла до працівників університету, зокрема, звання Заслужений працівник освіти і науки отримав доктор технічних наук, професор кафедри інженерної та комп’ютерної графіки, декан машинобудівного факультету Луцького НТУ Сергій Пустюльга.

Не обійшовся день народження і без відкриття нових об’єктів в університеті. Студенти отримали змогу реалізовувати свої стартапи у бізнес-інкубаторі, який презентували цього дня.

Натомість легкоатлети-метальники відтепер тренуватимуться в новому комплексі для метань. До слова, одразу ж після відкриття вони взялися за свої легкоатлетичні снаряди, а перед тим присутніх дивували юнаки та дівчата зі спортивного клубу «Герць», виконуючи різноманітні акробатичні трюки, зокрема зі зброєю.

Яким було святкування дня народження ЛНТУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
! Показати IP 3 Липня 2020 07:42
Тепер ше залишилось присвоїти владиці звання полковника запасу , звання майстра спорту з футболу і заслуженого артиста України !
Паломник до ! Показати IP 6 Липня 2020 15:17
ЗАСЛУЖЕНИЙ І ПОЧЕСНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ мабуть найактуальніше
Andrij Показати IP 3 Липня 2020 08:32
А яке вiдношення маэ Мiха до спорту???? Вiдповiдь- нiякого!!!!
Лучанин Показати IP 3 Липня 2020 09:15
Кременецькі пішли вгору, поки земляцтво не зарахували у різновид корупції.
заробітчанин Показати IP 3 Липня 2020 10:36
Бачу як стояв маш зал 20 років назад порослий буряном так і стоїть.
Активіст Показати IP 3 Липня 2020 11:36
Маски-шоу. Хто в масці, хто без. А Михаїлу для повного комплекту пора пам'ятник при житті ставити серед роз перед собором.
Машинобудівний Показати IP 6 Липня 2020 07:25
А за хабарі? Бурса в якій за все і всі всім потрібно платити, піп не освячував!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus