USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Бізнес-інкубатор у луцькому університеті: студенти зможуть реалізовувати стартапи

2 Липня 2020 17:31
Студенти Луцького національного технічного університету зможуть реалізовувати стартапи на базі бізнес-інкубатора, який презентували у день святкування 54 річниці університету 2 липня.

Студентський бізнес-інкубатор – одна з форм підтримки молодого підприємництва, яка створює найбільш сприятливі умови для стартового розвитку малих підприємств та підприємців.

Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Шимчук розповів, що бізнес-інкубаторів є дуже багато, і університет в цьому плані не є початківцем, але бізнес-інкубатор «політеху» буде особливим.

«Бізнес-інкубатор працюватиме таким чином, що наші студенти будуть проходити бізнес-тренінги і готуватимуться до власної підприємницької справи. Це все відбуватиметься абсолютно безкоштовно. Ми створили ці можливості, аби студенти не йшли десь і не орендували окреме приміщення чи техніку. Ми підібрали цикл програм, який корисний для підприємницької діяльності. Інкубанти набуватимуть компетентності в області права та фінансів, тобто того, що необхідно для ведення підприємницької діяльності. Але головна мета – щоб за результатами навчання наші студенти змогли представити свої проєкти. Ми націлені на підготовку інноваційних проєктів, які будуть початком нових стартапів», – наголосив проректор ЛНТУ.
Відтак, кожен студент має можливість на етапі заснування, започаткування та становлення власного бізнесу здійснити це з мінімальними затратами, отримати консультації кваліфікованих тренерів, підвищити свої знання в галузі ведення власної справи.

Варто зазначити, що для учасників програми після завершення карантину передбачено комплекс безкоштовних послуг і ресурсів, а саме: забезпечення площею (робоче місце офісного типу); надання в користування офісного обладнання; забезпечення телефонного та інтернет-зв’язку; надання консультаційних послуг з питань реєстрації бізнесу, обліку та оподаткування, маркетингу, юриспруденції тощо; консультації щодо бізнес-планування та управління бізнесом; участь у тренінгах та семінарах на теми започаткування та ведення підприємницької діяльності; інша методична та технічна підтримка.
В університеті кажуть, що студентський бізнес-інкубатор дасть можливість підвищити шанси на успіх та зменшити витрати на організацію підприємницької діяльності на стартовому етапі. Відзначимо, що для студентів вже провели перший тренінг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus