USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Він не міг цього зробити», – ексмер Кривого Рогу про самогубство Павлова

16 Серпня 2021 12:32
Ексмер Кривого Рогу Юрій Вілкул не вірить у версію самогубства свого наступника Костянтина Павлова, якого знайшли застреленим 15 серпня.

Як передає УНІАН, про це пише Страна.

«Він був моїм близьким другом. Знаючи, які у нього були стосунки з дружиною, з сином – він не міг цього зробити. Я в це не вірю, – заявив Вілкул. – Він не міг би зважитися на те, щоб кинути їх. Я не знаю, що могло статися, щоб таке сталося. Ніяких конфліктів у нього напередодні ні з ким не було. Принаймні, я про це не знаю. У самогубство я не вірив, не вірю і не хочу вірити».

Відповідаючи на питання, кому могла бути вигідна смерть Павлова, Вілкул сказав: «Я не можу коментувати такі речі. У вас мільйон версій, а у мене два мільйони».

За його словами, напередодні трагедії Павлов був на відпочинку з дружиною, приїхав до Кривого Рогу 14 серпня на встановлення флагштока до Дня Незалежності.

Водночас, як повідомляє 24 канал, сусідка мера Кривого Рогу Костянтина Павлова заявила, що у день його загибелі не чула жодних пострілів.

Окрім того, сусідка розповіла: вона не бачила поблизу з будинком Павлова підозрілих людей.

Жінка зізналася, що не приятелювала з сусідом, переважно просто віталися, зустрівшись на вулиці. Однак сусідка наголосила: вона не може сказати про загиблого нічого поганого.

Як ми писали, 15 серпня стало відомо, що у власному будинку в селі Вільне знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Труп чоловіка в крові знайшов його знайомий. Поруч з ним лежала зброя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті Павлова.

Водночас, ексзаступник генпрокурора Олексій Баганець висловив думку про те, що до приїзду поліції місце злочину могли прибрати.

Пізніше з'явилося відео з камер спостереження, на якому видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляючи собі її до серця, приміряючись, відставляючи і знову приміряючи.

Костянтин Павлов переміг на виборах мера Кривого Рогу в грудні 2020 року. Він був кандидатом від ОПЗЖ. У другому турі він переміг кандидата від партії президента «Слуга народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дзвоніть на 102 Показати IP 16 Серпня 2021 13:52
При чому тут недоброзичливі стосунки, чи були у мера вороги чи їх не було. Він як чиновник, і при тому ще не малого рангу, маючи безмежні повноваження на 100% вляпався у корупційні схеми. Зрозумів, що рано або пізно все це сміття чи весь цей бруд вийлється назовні, а ось тоді буде ще гірше. К.Павлов поступив, як настоящий чоловік.
ЗЕлупінський Показати IP 16 Серпня 2021 15:34
Опозиція неправильна має бути замінена на правильну
ABC Показати IP 16 Серпня 2021 15:51
Міг. Вже є відео. Самогубство 100%. Хоча, швидше за все, його до нього довели. І пошук винних треба шукати саме в цьому напрямку. Хоча я дуже сумніваюся, що когось притягнуть до відповідальності.
Вася Показати IP 17 Серпня 2021 08:20
Дружина не каже чому він поїхав з відпочинку раніше а це важливо знати !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus