USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному будинку. Фото 18+

15 Серпня 2021 17:25
У власному будинку знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це повідомляє Первый городской, передає УНІАН.

«Труп чоловіка знайшов знайомий загиблого на порозі веранди, на вулиці Українській. Чоловік лежав у калюжі крові, поруч знаходилася рушниця», – йдеться в повідомленні.

Губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко підтвердив Стране смерть Костянтина Павлова.

«Так, це правда», – заявив він.

Поки не є зрозумілим, чи то вбивство, чи самогубство, зазначив Резніченко.
На місці інциденту
На місці інциденту
Також інформацію підтвердив нардеп від партії Вадим Рабинович у себе у Facebook.

«Вбитий мер Кривого Рогу і глава нашої організації ОПЗЖ Костя Павлов! Як???» – написав він.
На місці працює слідчо-оперативна група.

Джерело Страны в МВС повідомляє, що з моменту пострілу мер Кривого Рогу Костянтин Павлов встиг пройти 10 метрів, після чого помер. Поруч із ним лежав карабін «Сайга». На обличчі та руках мера виявили сліди пороху. Як зазначає УНІАН, за словами депутата Артема Марчевського, у градоначальника виявили вогнепальне поранення в голову.

Костянтин Павлов став мером міста в грудні 2020 року, перемігши у другому турі виборів. За даними ЗМІ, до нових виборів тимчасовим виконувачем обов’язків мера Кривого Рогу буде секретар міськради Олександр Котляр (партія «Слуга народу»).

Як інформує пресслужба поліції, через смерть міського голови Кривого Рогу Константина Павлова відкрито кримінальне провадження.

«На місці події перебувають керівництво ГУНП в Дніпропетровській області, Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Також виїхала слідчо-оперативна група центрального апарату Національної поліції», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повідомлення до поліції надійшло 15 серпня близько 16:00.

«За попередньою інформацією, тіло чоловіка із вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку», – додали в поліції. Пряме включення біля будинку мера Костянтина Павлова веде «Первый городской».
Президент Зеленський відреагував на інформацію про загибель мера, заявивши, що спілкуватиметься з правоохоронними органами: «Конкретну і перевірену інформацію будемо мати після проведення експертиз і перших кроків слідства. Триматиму цю справу під особистим контролем і наполягаю на регулярних звітах правоохоронців перед громадою Кривого Рогу. Щирі співчуття рідним і близьким Костянтина Павлова», – написав глава держави.

Як повідомив у коментарі ТСН радник міського голови Кривого Рогу Андрій Гальченко, що Костянтин Павлов перестав виходити на зв’язок. Тоді Гальченко прислав до нього помічника. Той же, побачивши тіло, викликав поліцію. За словами радника міського голови Кривого Рогу, уКостянтина Павлова була зареєстрована зброя. Вона зовні схожа на ту, яку знайшли поруч із покійним.

«Рушниця, яка біля нього, – це його. Вона зареєстрована. У будинок поки ніхто не заходив. Він лежав на вулиці», – каже Гальченко.

За словами радника покійного, напередодні трагедії він розмовляв з покійним, у нього був хороший настрій. Також Андрій Гальченко повідомив, що на території будинку покійного є камери спостереження. Зокрема одна із них виходить на місце, де знайшли тіло мера. Охорони у міського голови не було, він сам керував автомобілем. На момент загибелі Павлов був вдома сам, його знайшли у домашньому одязі.

«Камери на території домоволодіння є. Зараз з ними працює поліція для того, щоб встановити подробиці», – сказав Гальченко.



Відомо, що дружина Павлова відпочиває на морі в Україні, саме вона забила на сполох через те, що її чоловік не виходив на зв'язок та попросила перевірити, чи все добре. Син покійного мешкає окремо від батька. Родичів міського голови поки в будинку немає.

На момент загибелі Костянтин Павлов був у відпустці. Вчора він провів виїзне засідання міськради за власним бажанням. Тіло міського голови знайшла його помічниця. Вона ж зателефонувала раднику Павлова Андрію Гальченку та викликала поліцію.

Увага! Фото містять сцени смерті. Неповнолітніх та осіб із чутливою психікою просимо утриматися від перегляду!











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
свідОК Показати IP 15 Серпня 2021 17:38
Рідне місто ПреЗЕдента понурилось у світ криміналу, наркоторгівлі, самогубств, злочинності... а він і вухом не веде! :(
чувак до свідОК Показати IP 15 Серпня 2021 19:13
ніздрьою веде
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 15 Серпня 2021 19:26
Наш президент все ще думає, що він перебуває уві сні та грає на сцені в 95-му кварталі. Пане Зеленський пора вже проснутись та протерти свої невинні очі, нагадую вам милєйший, що в Україні мінімальна пенсія 1854 грн., а пенсія для інвалідів 2200 грн. Ви, Володимире Олександровичу часом не пробували всього 30 днів прожити на 1854 грн. або на 2200 грн. То нехай ваші батькі попробують???, потім вам розкажуть!!!???
Анонім до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 15 Серпня 2021 20:00
Тут новини і про вбивство,сповідатись президенту на іншому сайті,він новин не читає.
ЧИм? до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 15 Серпня 2021 21:03
Чим то ви не задоволені, шановний пенсіонер? Он облгазам Фірташа і Бойка зе прощає 100 млн. боргів. Що вам ще потрібно, ГА, чи вирішили "лодку розкачувати"?!
Антін Показати IP 15 Серпня 2021 20:57
ПреЗЕдент зі своєю командою живуть зовсім в іншому, паралельному світі ((((
Мартін до Антін Показати IP 15 Серпня 2021 21:41
В кайфовому світі ...
Анонім Показати IP 15 Серпня 2021 22:26
вже якщо Кірпу з Кравченком завалили, то що про цього товариша говорити
Просто чоловік Показати IP 15 Серпня 2021 23:13
Опзж Навіть не сумно
Анонім Показати IP 16 Серпня 2021 17:19
Молодий, забезпечений, не хворий фізично чи психічно, без боргів, на хвилі успіху ... Яке блть самогубство. А враховуючки мутки, що одрвзу почались при розслідуванні ...
Егеж до Анонім Показати IP 16 Серпня 2021 18:37
Не витримав, що в нього однопартіїць Кива, не всі таке витримують
Лучанин Показати IP 16 Серпня 2021 21:10
Порториться історія Луцька. Не один рік прийдетьсе мера чекати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus