USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Він обманює українців», – депутат Волиньради розповів, чому не голосуватиме за Порошенка

19 Березня 2019 12:11
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський у своєму блозі навів декілька аргументів, чому не голосуватиме за кандидата у Президенти України Петра Порошенка.

З його слів, останнім часом родичі та друзі часто просять поради за кого проголосувати на прийдешніх президентських виборах, пише він у Фейсбуці.

«Моя відповідь – це індивідуальний вибір кожного. Принаймні є з п’ять достойних кандидатів з посеред яких одного та й можна вибрати. Адже перший тур це свого роду соціологічне опитування. Однак я однозначно не буду голосувати за чинного Президента», - заявив Імберовський.

На думку депутата, Порошенко свідомо обманює свій народ.

Зокрема, коли казав що за два тижні закінчить війну на Донбасі, коли казав, що прокурор посадить його товаришів, які будуть причетні до розкрадань бюджетних коштів та повідрубує їм руки. Окрім того, чимало заслуг в побудові армії він приписує собі, але у 2014 році на захист Вітчизни встав народ: добровольці, волонтери.

Також Порошенко обманює, коли вихваляється передвиборною монетизацією за рахунок державного бюджету пільг за комунальні платежі та індексацію пенсій. Адже у нас парламентсько-президентська республіка і це функції уряду, а не гаранта Конституції.

«Видавати реальні гроші на руки почали перед самими виборами, а це кінець опалювального сезону. Тому це свого роду підкуп. Суттєві суми люди отримуватимуть недовго... До того ж, отримавши «живі монетизовані» гроші та одноразово індексовані пенсії, далеко не всі пенсіонери зможуть розібратись що це за кошти і витратять їх на ліки, продукти харчування. Це призведе до збільшення боргів за комуналку, які вже й так сягнули рекордних 62 мільярдів гривень. І, якщо на 1 травня у споживача з’явиться заборгованість понад місяць більше 340 гривень за ЖКП, то людина буде позбавлена субсидії на сезон 2019 – 2020 року. Та про це Порошенко мовчить» , - йдеться у блозі.

Тим часом він будує поліцейську державу. Спираючись на силові структури та державні органи влади режим Порошенка чинить тиск на приватний бізнес опонентів.

«Волиняни, та й вся Україна в останні місяці переконалась, що Петро Порошенко боїться людей. Його томос-тури та тури-інкогніто зробили з президента посміховисько. На цілий день перегородити центральну площу Луцька, принісши в жертву сотні лісівників з усієї України, використавши їх як відволікаючий маневр, а самому поїхати тихцем в глибинку у Ковель, щоб туди не встигли бійці Національного корпусу може тільки боягуз», - пише депутат.

Більше про томос-тур, відсутність команди та спекуляції на війні Петром Порошенком читайте у блозі Михайла Імберовського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Виборець Показати IP 19 Березня 2019 12:56
Мона сказати, що даже най****...
Настя Показати IP 19 Березня 2019 13:41
Люди знають чому
К.лучанин Показати IP 19 Березня 2019 14:13
Влучно сказав Герой України депутат ВРУ в минулих роках Степан Хмара : " Порошенко -це мерзотник, грабіжник , мафіозі.,корупціонер". Додати щось неможливо до цього , бо це є правда.
123 до К.лучанин Показати IP 19 Березня 2019 14:55
Поки нема рішення суду, - це все брехня і наклеп!
К.лучанин до 123 Показати IP 19 Березня 2019 18:12
Я так розумію, що ти живеш у землянці і нічого навколо не бачиш. Не бачиш життя в Україні і не і неспілкуєшся з людьми, з атовцями . Ти людина у футлярі! А рішення винесуть самі громадяни України і вагоміше за будь-який суд. НОСІЄМ ВЛАДИ Є НАРОД УКРАЇНИ. Читай ОСНОВНИЙ ЗАКОН і не пиши всякої дурні та не сміши людей.
Навуходоносор Показати IP 19 Березня 2019 15:16
Как же деликатно господин Имберовский высказался! Да он телами украинцев выстелил себе дорогу в ад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus