USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Він ростив своїх кровиночок, а війна все зруйнувала: на Волині попрощалися із Героєм Василем Клепанчуком

30 Березня 2023 16:44
До когорти воїнів небесного легіону долучився 37-річний уродженець села Цміни Василь Клепанчук. 30 березня провести в останню дорогу українського захисника у рідному селі прийшли односельчани, родина, друзі, представники влади та військові.

Про це повідомляють у Маневицькій селищній раді.

«Василь Леонідович з початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Ніколи не боявся труднощів, за словами командирів військової частини, свої обов’язки військовослужбовця виконував зразково та користувався авторитетом серед побратимів.

Виріс у багатодітній родині. Був добрим, спокійним та трудолюбивим. Працював на будівництві у Києві, на підприємстві «Хайббері». Вдома на нього з нетерпінням чекала кохана дружина, діти, мама.

Загинув воїн 21 березня 2023 року внаслідок мінометного і танкового обстрілу, виконуючи бойове завдання на території Луганської області.

Напередодні домовину з тілом Героя навколішки, схиливши голови у пошані, зустрічали мешканці громади. Чин похорону за упокій душі українського бійця звершили священики Православної церкви України на чолі з благочинним Маневицького району, протоієреєм Андрієм Закидальським. Поховали Василя Клепанчука з почестями на місцевому кладовищі.

Він жив, кохав, працював, ростив своїх кровиночок, мріяв та будував плани на майбутнє, але війна все зруйнувала... Вічна пам’ять воїну, який загинув за вільну та незалежну Україну. Щирі співчуття родині», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus