USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вітання, танці та співи: у луцькому університеті – фестиваль науки. Фоторепортаж

15 Травня 2019 16:15
Привітання викладачів та студентів, які вже мають науковий доробок, а також народні танці та виконання пісень – саме так пройшов фестиваль науки у Луцькому національному технічному університеті.

Урочистості з нагоди відзначення ХІІ Всеукраїнського фестивалю науки в рамках відзначення Дня науки в України відбулися 15 травня.

Так, аби привітати викладачів та студентів «політеху», завітали представники влади, духовенства та керівництво університету. Зокрема, впродовж дійства викладачі не втомлювалися отримувати вітання та відзнаки, адже їх вітали всі: від владців до студентів. Варто зазначити, що студенти, які мають науковий доробок, також не залишилися без вітань.
Як зазначив ректор ЛНТУ Петро Савчук у вітальному слові, в Україні шанують науку, тому університет також показує приклад.

«Ми маємо, що запропонувати для виробництва, для бізнесу, для побуту, економіки. Саме ми повинні показувати приклад, адже технічні вузи будуть більш затребувані, на них більша відповідальність, адже ми продукуємо інноваційні продукти, а не просто тратимо зусилля на якісну підготовку висококваліфікованих фахівців. У всьому цивілізованому світі рушієм прогресу є наука, яка розвивається на базі університету», - наголосив Петро Савчук та подякував викладчачам за роботу, яку вони роблять щодня.
Натомість перший заступник голови ОДА Олександр Киричук побажав викладачам-науковцям, аби вони не зупинялися на досягнутому, завжди рухалися вперед та не переставали творити. Також він побажав сил та терпіння для того, аби виховувати та навчати студентів.
Потому викладачі отримували вітання та подяки, а опісля привітань вони отримували музичні і танцювальні привітання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 16 Травня 2019 08:04
Викладачі, це занадто сказано, більша половина безграмотні хапуги, яким би тільки набратися грошей, а не навчити чогось, некомпетентні в своїх напрямках, і взагалі, як людина без практичного досвіду може чогось навчити
С Показати IP 16 Травня 2019 16:59
половина не боже бути більшою чи меншою. вчи математику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus