USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Війна забрала здоров’я: помер ексдиректор Волинських Новин, доброволець ЗСУ Андрій Жулінський

10 Серпня 2023 11:28
Зупинилося серце екскерівника відділу маркетингу, колишнього директора Інформаційного агентства Волинські Новини, добровольця Збройних сил України Андрія Жулінського.

Люблячий син, чоловік і брат помер 9 серпня у віці 52 років.

Андрій Жулінський у перші дні повномасштабної війни не зміг залишитися осторонь і пішов добровольцем у лави Збройних сил України.

Служив артилеристом, воював, зокрема, на Бахмутському та Куп’янському напрямках. Був старшиною мінометної батареї 2 батальйону славетної 14-ї ОМБР ім. князя Романа Великого. Отримав поранення та кілька контузій, однак до останнього сподівався й вірив, що буде служити Україні.

Унаслідок фосфорних і хімічних атак доброволець утратив здоров’я. Після перенесених нападів ворога був комісований за станом здоров’я у травні 2023 року.
Попрощатися з Андрієм Жулінським можна сьогодні, 10 серпня, з 18:00 у Будинку панахиди. Поховають воїна завтра, процесія почнеться о 13.00 з Будинку панахиди.

Колектив Інформаційного агентства Волинські Новини глибоко сумує через смерть колеги й висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким Андрія Жулінського. Памʼятатимемо Андрія Борисовича як життєрадісну людину, відповідального й професійного співробітника, небайдужого громадянина. Царство небесне!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олекса Показати IP 10 Серпня 2023 12:46
Вічна пам‘ять…
Віктор Показати IP 10 Серпня 2023 19:53
Андрію! Спочивай з миром! Шкодую. Ти був гарною людиною та щирим товаришем. Я в шоці
Колега Показати IP 11 Серпня 2023 00:42
Яка втрата. Спочивай з миром, Герою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus