USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

ІА Волинські Новини вітає усіх з Новим роком

1 Січня 2017 17:00
Колектив Інформаційного агентства Волинські Новини вітає читачів з новорічно-різдвяними святами!

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, добробуту, миру та кохання!

Бажаємо, щоб цей світ давав нам приводи писати для Вас наступного року більше позитивних новин! І дякуємо Вам за те, що Ви є разом з нами! Будьте завжди у центрі НОВИН!!!!

Нехай на нашу землю прийде довгоочікуваний мир, який принесе спокій, радість від праці на власній землі, моральне задоволення.

Сімейного затишку усім, успіхів у позитивних починаннях, яскравих вражень у житті та святкового настрою!

Нагадуємо, ІА Волинські Новини продовжує збирати ваші новорічні фото, а власників найяскравіших світлин чекають приємні несподіванки. Надсилайте фото відповідно до таких тематик: «Моє селфі – Новий рік», «Святкуємо вдома», «Антиолів’є».

Андрій Жулінський, керівник відділу маркетингу ІА Волинські Новини:«Дорогі Друзі, Колеги, Земляки! Ми входимо у новий, швидше за все, не менш складний рік. Проте мусимо тримати гордо підняту голову і вірити у найголовніше - Любов, Добро, Мир, Благополуччя. Залишаймося людяними, терплячими, працьовитими і патріотичними, а Бог нам неодмінно допоможе.

З Новим роком, з новими планами і мріями, які обов'язково здійсняться.

Щиро Ваш Андрій Жулінський».
Ірина Качан, заступник головного редактора газети Волинські Новини: «Люди, щастя вам у 2017-му! Такого концентрованого, непідробного, запаморочливого, всеохоплюючого! Мрійте, любіть себе у світі і світ у собі! І давайте у цьому році усі ми будемо добрішими і мудрішими! З Новим роком!»
Олена П’яних, випусковий редактор ІА Волинські Новини: «Цінуйте своїх близьких і рідних, бо вони найдорожче, що у нас є) Любові, краси, добра – усім нам!

Нехай в Україні нарешті запанує МИР!

Бажаю Вам увійти в Новий рік з найкращими ідеями та мріями. А головне - щоб усі вони збулися неодмінно!»


Оксана Головій, літературний редактор газети Волинські Новини: «Хай Новий рік в оселі завітає із тим, що серце побажає! Любові, тепла й затишку ;)».
Юлія Малєєва, журналістка ІА Волинські Новини: «З Новим роком! Хай цей рік буде вдалим і всі задуми реалізовуються».
Тетяна Грішина, журналістка газети Волинські Новини: «З Новим роком!!! Будьте здоровими і нехай всі рідні будуть здоровими))».
Богдана Мацюк, випусковий редактор ІА Волинські Новини: «Бажаю усім добробуту, сміливих планів, впевненості у майбутньому. І за будь-яких обставин тримати хвіст пістолетом!»
Наталія Шокун, менеджер відділу маркетингу ІА Волинські Новини: «Дорогі друзі, з Новим роком! З Новим щастям! Нехай рік принесе удачу в справах, а в сім'ю - достаток, мир і спокій. Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Любові, здоров'я та радості! Побільше посмішок і веселого настрою! Традиційно від нового року ми очікуємо великих змін. Так нехай ці зміни виявляться яскравими, барвистими і трохи казковими».
Лілія Бондар, журналістка газети Волинські Новини та інтернет-видання «Хроніки Любарта»: «З Новим роком! Нехай він увійде в дім світлими променями, яскравими барвами, непомітними турботами. Хай небо буде ясним, а вдома ніхто ніколи не плаче».
Вадим Панафідін, журналіст ІА Волинські Новини: «Праця прикрашає чоловіка! Тож працюйте лише на позитиві та з гарним настроєм))....1 січня - гарний час для роботи, а чому б і ні?!»
Вікторія Смірнова, журналістка ІА Волинські Новини: «З Новим счасливим роком! Зі світлими ідеями, новими враженнями, натхненням до життя і безкінечним коханням! У новому році хотілося б побажати усій Україні навчитись посміхатись не крізь сльози, а просто так... випадковому перехожому;)».
Богдан Приступа, випусковий редактор ІА Волинські Новини: «Нехай рік принесе удачу в справах, а в сім'ю - достаток, мир і спокій. Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Любові, здоров'я та радості! Побільше посмішок і веселого настрою!»
Оксана Тарнавська, технічний редактор газети Волинські Новини: «Нарешті Новий рік! А з ним і нові сподівання, мрії та починання. Нехай у 2017 році усе омріяне і задумане обов’язково збудеться. Нехай щоденно вас зігріває тепло та любов найрідніших. Приємних та щирих вам людей поруч, нових позитивних вражень та незабутніх подорожей.


А ще частіше прислухайтесь до себе та своїх бажань. Любіть кожен свій новий день, адже він почався і це вже велике щастя. З Новим роком!!!»
Альона Трохимчук, головний редактор Інформаційного агентства Волинські Новини: «Всіх українців, всіх волинян, всіх наших друзів, читачів - теперішніх і майбутніх. З новим роком! Нового бачення, нових мрій, нових сил і зусиль задля того, щоб бути собою - таким, який здатен і ладен змінити життя на краще, покращити світ, починаючи зі свого малого дому! Нехай життя тішить - малих і великих радостей! З новим!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІйКО Показати IP 1 Січня 2017 21:18
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus