USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Військові можуть безкоштовно пройти реабілітацію в Луцьку

2 Червня 2022 20:17
Військовослужбовців, ветеранів та учасників бойових дій запрошують пройти безкоштовну реабілітацію в комунальному Медичному центрі реабілітації учасників бойових дій. Першочергово та без черги реабілітацію отримують саме ці категорії громадян.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Для пацієнтів працюють 20 висококваліфікованих та досвідчених фізичних терапевтів, ерго-терапевтів, реабілітологів, невропатологів, ортопедів-травматологів, психологів, терапевтів мовлення, логопедів, які готові допомогти нашим воїнам у фізичному та психологічному відновленні. Загалом колектив установи становить 70 працівників.

Щодня тут може одночасно отримувати допомогу понад 150 людей. Є можливість цілодобового перебування для пацієнтів та палати на 17 ліжкомісць. З моменту відкриття до сьогодні розширили площу центру вдвічі та дооснастили великою кількістю необхідного обладнання.

Військовослужбовців, ветеранів та учасників бойових дій запрошують звертатися у реабілітаційний центр за кваліфікованою допомогою, адже наші фахівці мають великий практичний досвід реабілітації пацієнтів різної складності.

До послуг пацієнтів:

– гідромасажні ванни;

– басейн для витяжки хребта;

– циркулярні душі;

– душ Шарко;

– зал лікувальної фізкультури;

– тренажерний зал;

– кімнати відновлення дрібної моторики;

– кімнати індивідуальної та групової психологічної реабілітації;

– соляна кімната та багато іншого.

КП «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» знаходиться за адресою: м. Луцьк, пр. Волі 66а. Телефон реєстратури – 0504389751.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Георгій Показати IP 14 Травня 2023 13:21
Потрібна реабілітація після поранення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus