USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Візові анкети до Польщі прийматимуть біля лазні. ФОТО

20 Квітня 2012 15:58
У Луцьку врочисто відкрили пункт прийому візових анкет до Польщі. Розташований він на вулиці Рівненській, поблизу лазні.
Офіційне відкриття відбулося за участю представників обласної й міської влади, місцевого духовенства 20 квітня.


Участь в урочистостях з нагоди відкриття пункту прийому візових анкет взяли: Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Марек Мартінек та інші польські дипломати, заступники голови ОДА Олександр Курилюк і Луцького міського голови Василь Байцим, місцеві чиновники, а також представники духовенства і працівники новоствореного пункту.




Звертаючись до присутніх, Олександр Курилюк зауважив, що відкриття пункту сприятиме доступності отримання документів для відвідин волинянами Польщі. «Фактично, вже створені хороші зручні умови для прийому відвідувачів і надання послуг», ‒ заявив посадовець.

Василь Байцим від імені лучан і Луцького міського голови Миколи Романюка подякував полякам за створення пункту, відзначивши, що його функціонування сприятиме розвиткові добросусідських взаємин із сусідньою Польщею. «Відкриття свідчить про те, що Європа наближається до нас», ‒ додав чиновник.




Візові пункти обслуговуватимуться фірмою «VFS Global», яка виграла тендер на надання послуг, так званого, візового аутсорсінгу польським дипломатичним установам в Україні. Під час урочистого відкриття пункту представник цієї організації Шрінараян Санкаран нагадав, що пункт у Луцьку – десятий з-поміж тих, що відкрили в Україні. Також представник фірми-посередника запевнив, що працівники пункту вміють надавати хороші сервіс і послуги, і висловив сподівання, що клієнти будуть задоволені якістю наданих послуг.




Зауважимо, що одна з функцій пункту – прийом візових анкет на одержання шопінг-візи до Польщі.



Детальніше про функціонування пункту можна дізнатися з веб-сторінки.
Як і планували в консульстві, пункт розпочне обслуговувати відвідувачів із понеділка, 23 квітня.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
... Показати IP 20 Квітня 2012 16:16
"Еліта", особливо ЛРР, тут така чемна,а в житті?! ПР дурнувата!Гнати треба звідти вас ВСІХ, а не піаритися заради своїх інтересів!!!
Грыцько Показати IP 20 Квітня 2012 17:03
«Відкриття свідчить про те, що Європа наближається до нас», ‒ додав Василь Байцим. по идее, если бы приближалась, то такие пункты ликвидировать нужно было...:)
OrestN Показати IP 20 Квітня 2012 17:36
Європа підвищує вартість оформлення візи. Європі потрібні дешева робоча сила. Вони про свої шкурні інтереси дбають.
Пилип до OrestN Показати IP 21 Квітня 2012 04:56
Європа отримала дешеву легальну робочу силу - поляків. Тепер польща відчула недостачу чорноробочих. Та й реалізацію товарів у польщі українці суттєво покращують.
Забули Показати IP 20 Квітня 2012 17:50
"Детальніше про функціонування пункту можна дізнатися з ........" З чого?
правдивий Показати IP 21 Квітня 2012 13:20
Ми, українці, лізим до тих поляків, вкалуємо на них за копійки, харчі їхні купуємо, а вони з нас знущаються і дивляться як на бидло. Ні щоб всім домовитись і дружно припинити до них повзати!Хай би вони стояли на кордоні по 10 годин і везли б нам свої товари самі! А то через кордон поляки везуть усього скільки хочуть їхні їх не чепають, а нашим і в труси дивляться, чи немає зайвої пачки цигарок. А ми все їздимо і принижуємось. От така ми непотрібна нація. Немає згуртованості, кожен дивиться аби йому було добре на фоні чужої біди. Стадо баранів і те згуртованіше і дружніше.
сусід Показати IP 21 Квітня 2012 22:39
Вони відкривають, люди шукають і проплачують певні кошти через знайомих і таким чином відкривають вікно в европу, а поїдиш в Німечину там ретельно перевірять і з поворотом додому, так як вони підозрюють що віза куплена.Прикро було дивитися що серед посадовців був присутній Голова Луцької Райради, Волошенюк Ігор Васильович, який в своїй біографії по даний час так і не вказав про свої судимості, і чи вони в нього погашені.Людина з кримінальним минулим на такій посаді.Ждіт Люди (добра).
Панночка Показати IP 22 Квітня 2012 18:20
ОГО:) С-ки нового ВН дають коментарі:) Багато чого новго можна взнати про людей, давайте так більш конкретно розпишіть тут за дану особу, мабуть ним не один Ви цікавитесь)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus