USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вкрав смітник і сховався у вольєрі: на Волині дивак хотів поцупити велосипед та лише наполохав людей

20 Червня 2021 07:58
У Ковелі затримали дивакуватого крадія, який хотів поцупити велосипед, але обмежився смітником. Перед тим, як забрати чуже, чоловік стрибнув з четвертого поверху багатоповерхівки.

Що робив там й де врешті його відшукали – йдеться у сюжеті ТСН.

На кадрах видно, як чоловік повис на вікні четвертого поверху і, не втримавшись, впав та вдарився об дашок під’їзду, а потім – приземлився на асфальт. Як він після такого удару нічого не зламав – місцевим невтямки.

Стрибуна намагався втримати чоловік у білій футболці – житель однієї з квартир. Телефоном він розповів, що поки рятував невдаху, той його навіть травмував.

«Мізинця поламав на правій руці. Я хотів його витягнути. На відео видно, як він смикався і навпаки пішов вниз», – розповів мешканець будинку Сергій.
А розпочалося усе після того, як незнайомця запитали, що він робить у під’їзді. Той пояснити не міг і кинувся до вікна. Чоловік був у самих шкарпетках та з ножем, чим дуже налякав мешканців будинку.

Пригоди того дня, як з’ясувалося, у чоловіка лише розпочалися. Після падіння він, накульгуючи, дременув у інший під’їзд. Дорогою прихопив із собою смітника, хоч спочатку хотів поцупити один із велосипедів. Оскільки всі вони були на замку – тож втікати довелося пішки.

Спритник перестрибнув через металеву огорожу та подався геть. Далі разом із смітником чоловік побіг територією дитячого садка і сховався у вольєрі. Тут його і спіймали копи.

Як з’ясувалося, затриманий чоловік уже мав проблеми із законом. Лише в травні його звільнили.

«Як поліцейські з’ясували, це 40-річний рівнянин. Він раніше судимий і був звільнений умовно-достроково», – повідомила речниця ГУ Нацполіції у Волинській області Анна Павловська.

Тепер чолов’яга, день у якого видався дуже насиченим, про свої пригоди згадує у СіЗО. За повторну крадіжку йому, найімовірніше, знову доведеться сісти за ґрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К Показати IP 20 Червня 2021 10:41
От тобі і закрита територія будинку
Qwerty Показати IP 20 Червня 2021 10:48
Той райончик славиться солянщиками і лампочководами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus