USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власник британського футбольного клубу розбився на вертольоті

29 Жовтня 2018 08:29
У британському футбольному клубі Лестер Сіті підтвердили, що власник клубу Вішаї Шрівадданапрабха загинув у результаті аварії вертольота ввечері 27 жовтня.

"Вішаї Шрівадданапрабха був серед тих, хто трагічно загинув у суботу ввечері, коли вертоліт, на борту якого був він і ще чотири людини, зазнав аварії за межами King Power Stadium. Жоден із п'яти людей на борту не вижив", - повідомив офіційний сайт клубу.

Лестер Сіті висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

60-річний Вішаї Шрівадданапрабха - засновник і генеральний директор King Power Duty Free, мережі магазинів безмитної торгівлі. На сьогодні посідав п'яте місце за версією журналу Forbes у списку найбагатших людей Таїланду зі статками $4,9 млрд і 388 - серед найбагатших людей світу. Шрівадданапрабха був одружений, мав четверо дітей.

У серпні 2010 року Шрівадданапрабха придбав клуб Лестер Сіті. У сезоні 2015-2016 років під його керуванням Лестер вперше в історії став чемпіоном Англії.

Нагадаємо, вертоліт, що належить тайському мільярдерові Шрівадданапрабху, розбився у суботу, 27 жовтня, через кілька секунд після зльоту за 200 метрів від домашньої арени клубу. Він впав на парковку і загорівся.

Катастрофа сталася після закінчення матчу 10-го туру чемпіонату Англії з футболу між ФК Лестер Сіті і ФК Вест Хем Юнайтед.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus