USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Власник вилученого на Волині Lamborghini сплатив 1,2 млн

6 Серпня 2018 15:27
Власник вилученого на Волинській митниці ДФС автомобіля «Lamborghini» сплатив до бюджету 1,2 мільйона гривень митних платежів. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, днями, в рамках проведення операції «Рубіж – 2018», співробітники податкової міліції Волині, під процесуальним керівництвом прокуратури області, скерували до суду кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податкових та митних платежів при здійсненні ввезення з Федеративної Республіки Німеччина на митну територію України транспортного засобу марки «LAMBORGHINI HURACAN COUPE AVIO», 2017 року виготовлення.

В ході досудового розслідування встановлено, що мешканець міста Харкова, в травні 2018 року, під час здійснення переміщення через митний пункт пропуску «Ягодин» Волинської митниці ДФС, з приховуванням від митного контролю вищезазначеного транспортного засобу, шляхом подання органу доходів і зборів, як підстави для переміщення даного товару, документів, які містили неправдиві відомості щодо відправника товару та відомості, необхідні для визначення митної вартості товару, ухилився від сплати податкових та митних платежів в значних розмірах на загальну суму 1,2 млн. гривень.

До притягнення до кримінальної відповідальності, зазначеним мешканцем міста Харкова в повному обсязі відшкодовано збитки, завдані державі за результатами вчинення кримінального правопорушення та кримінальне провадження щодо нього,

відповідно до частини 4 статті 212 Кримінального кодексу України, скеровано до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності.

За матеріалам слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Че Показати IP 6 Серпня 2018 15:34
А потім через суд визнає митну вартість завищеною і поверне з бюджету надлишково сплачене.
Вах до Че Показати IP 6 Серпня 2018 16:42
А ще й моральні збитки)))...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus