USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Власники авто на іноземній реєстрації з Волині мітингуватимуть під Радою

8 Серпня 2017 18:31
Власники авто на іноземній реєстрації з Волині візьмуть участь у багатотисячному мітингу під стінами Верховної Ради. Всіх охочих організатори заходу просять долучатися до дійства.

Про це йдеться на сторінці АВТО ЄВРО СИЛА Волинь у Фейсбуці.

«Шановні власники авто на іноземній реєстрації! Наші з вами авто - наше благополуччя у небезпеці! Прийшов час захистити себе або віддати авто на штрафмайданчики. Влада прийняла рішення наступати! Спочатку рішенням Вищого адміністративного суду проти тих, хто керує авто у режимі тимчасового ввезення, а наступний удар буде по «транзитниках». У нас з вами простий вибір - ховатися чи припинити той терор, який кілька сімей олігархів влаштували проти українців лицемірно нахабним, штучним способом позбавивши можливості купувати вживані авто до 2010 року і ввівши драконівські податки для того, щоб авто в Україні коштувало у 3, а то і у 4 рази дорожче аніж в Європі, щоб декілька олігархів продавали свій китайський металобрухт втридорога і заробляли собі мільярдні статки на нас», - йдеться у дописі.

Крім того, активісти зауважують, що в Україні налічується орієнтовно близько 2-3 мільйонів авто на іноземній реєстрації. І зараз той історичний момент, коли власники авто на єврореєстрації об'єднуються, а до них у наступну чергу активно приєднуються різні громадські організації.

«Історичний момент у тому, що нам, Авто Євро Силі - ніхто не платить, ми нікому нічим не зобов’язані, ми можемо робити те, що вважаємо за потрібне і справедливе. А справедливість полягає у тому, що правила розмитнення мають бути змінені, приведені у відповідність до європейських норм та стандартів, а також має припинитися свавілля та переслідування українських водіїв через іноземні номерні знаки на їх авто. Саме для цього, об'єднання власників авто на євро номерах – Авто Євро Сила, збирає 100 000 (сто тисячну) акцію під стінами Верховної Ради на 6 вересня (середа) 2017 року на 06:00 ранку.

Приєднуйтесь, разом – ми сила! Разом змінимо країну на краще! Закликаємо усіх небайдужих громадян долучитися до акції у Києві біля стін Верховної Ради», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Орест Показати IP 8 Серпня 2017 18:38
" ... Прийшов час захистити себе або віддати авто на штрафмайданчики..." Ставте авто на українські номера і їздіть , а цього безпридєла і шанхая на іноземних номерах з невідомими власниками не повинно бути. В якій країні Європі є ще таке ???
петро до Орест Показати IP 8 Серпня 2017 21:35
так за що ж і мова щоб дали мені можливість поставити литовського гольфа 2001 року випуску яким я їзжу на українську реєстрацію за адекватну плату
Марина до Орест Показати IP 9 Серпня 2017 14:12
А в якій країні ,крім нашої "неньки", вартість розмитнення коштує майже стільки ж скільки саме авто ? Це як пояснити? В Молдові, наприклад, про яку наші хохли складають тупі анекдоти, вартість розмитнення 300 євро.
андрій до Орест Показати IP 11 Серпня 2017 07:51
Вже раз був час змінювати країну послухали придурків, керовніків розвилося капец. А хлопці військові воюють страдають інваліди. На Ато вас бо це і за таких змінювачів все началось а самі ви по норках. До вас би беркута зараз дали би вам требе не треба шини палити
хаха Показати IP 8 Серпня 2017 18:45
знов приїде сто чоловік, попалять шини та й розбредуться по норах.
Ігор Показати IP 8 Серпня 2017 18:46
ні в якому разі українці не повинні їздити на іноземних номерах,це потрібно припинити негайно і жорстко.Можна говорити про якесь зменшення мит,але мито повинні заплатити.Але як розмитнювати металолом?тут велика проблема
Кіндрат Панасович до Ігор Показати IP 8 Серпня 2017 19:57
у тебе в голові металолом
Ігор до Кіндрат Панасович Показати IP 9 Серпня 2017 21:21
це у Вас в голові металолом,купувати машину по суті без права власності на неї?Подумайте добре у кого в голові металолом
андрій до Кіндрат Панасович Показати IP 11 Серпня 2017 07:45
Н*хрена собі а як це так що один платить мито а другий хитрий притягув лаха і катається. Тоді хай держава перед тим як приймати такий закон віддасть мені мої затрати і затрати інших людей які заплатили а тоді хай що хотять то роблять. Це дкрна держава тут як хто хоче так і др... ці поняли що на фоні війни можна лахів понатягувати, Вже так немає де проїхати, купили хлопці паркуйтеся і катайтеся і польщі, ви вже за*ба.. Вас хто заставляв їх натягувати самі , ніякого закону платіть як всі заплатили хитрож*пі
Б.М. до андрій Показати IP 11 Серпня 2017 18:43
Ви і Вам подібні нічим не відрізняєтесь від сепаратиста, ще гірші. Навіть якщо Ваш родич чи сусід купить машину на укрномерах Вам всерівно буде х@йово.
Марина до Ігор Показати IP 9 Серпня 2017 14:17
У мене кум їздить на ВАЗі 1976 року випуску. У мене VOLVO 2002 р. в такому стані, що за хімчистку та заміну дрібних частин ми заплатили 10 000 грн. Поки пів року їздимо , ніхто не заглядує в машину, тільки масло міняли. Про який металолом йдеться?
Ігор до Марина Показати IP 9 Серпня 2017 21:17
не йде мова про Вашу машину,але гляньте кругом себе скільки нагнали барахла,особливо це стосується пацанви.Крім цього,роблять аварії через велику швидкість,кидають авто,знайти винних неможливо.Хіба це нормально?
Марина до Ігор Показати IP 9 Серпня 2017 23:29
Знайдуть, коли пригорить. Так, є лахи, прикро, але їх не більше як на укрномерах. Кидають машини і на нашій реєстрації, як водій МАНа , що збив двох дівчат та водій, що протаранив паркан райради у Ківерцях, погугліть.
1 Показати IP 8 Серпня 2017 18:48
Хр*н вам!!!!!!!!
сумніви беруть Показати IP 8 Серпня 2017 18:48
Щось надто багато розвелося бажаючих "змінити країну на краще".. Адже жити стає дедалі гірше. Мабуть, не ті змінюють і не в ту сторону - не до себе треба міняти, а від себе.....
О Показати IP 8 Серпня 2017 19:05
Тут більше обгрунтування немає як те що ... чому українці мають платити в декілька раз більше ніж в Європі (Польша, ФРН і тд) .. Але ж зараз налетять ті яких жаба давить за те що хтось їздить на кращому авто ... P.S. В мене немає авто на польських чи литовських номерах.
До всіх О до О Показати IP 8 Серпня 2017 23:33
Чому європейці дешево продають авто :обслуговування авто ,поки є гарантія-відносно дешеве Далі за все потрібно платити нормальні гроші на СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ СТО,бо в якогось «дяді колі» в приватному хлівчику ремонт не проходить,як і китайські запчастини,Далі,якщо хочеш,як в Європі,в населеному пункті потрібно їхати 50км на годину,не 51 або79 а 50 ,бути пристігнутим навіть на задньому сидінні,не дай Бог говорити по телефону без «вільних рук»,викинути сміття через вікно або припаркуватись в невстановленому місці (аварійка чи «я на секундочку» не проходить.Купити посвідчення водія,чи справку про медогляд -з області фантастики.Можна багато продовжувати,а відносно «чому українці мають платити в декілька раз більше ніж в Європі (Польша, ФРН і тд) »-не в Європі ми ще,.
Саня до До всіх О Показати IP 5 Вересня 2017 12:09
Бо в Україні половина де?ілів от так і живимо, роблять все навпаки як цивілізовані люди.
Онуфрій Показати IP 8 Серпня 2017 19:38
Мужики я з вами!!!Доб'ємося розмитнення на євро номера.А щодо автівок на "бляхах" то їх аж близько 6 мільйонів в Україні!
придурки до Онуфрій Показати IP 11 Серпня 2017 07:56
ХОЧУ ВСІМ НАГАДАТИ ЩО МИ ЩЕ НЕ В ЄВРОПІ І ДЕРЖАВУ ПЕРЕТВОРЮВАТИ В ХАОС ІЗ КОЖНОЇ Х*РНІ ТОДІ ВИБАЧТЕ ЦЕ ВЖЕ МАРАЗМ В ЄВРОПІ ЦІНИ ДЕШЕВШІ- прид*рки в європі ще щось то що ми вже в Євросоюзі. ВОТ КОЛИ БУДЕМО ТОДІ БУДЬ ЛАСКА А ТАК ЦЕ СВАВІЛЛЯ МАЮТЬ ПОВНЕ ПРАВО ТАК ЯК ВИ НЕ ПЕНСІОНЕРИ ЯКІ МАЮТЬ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ А ПЛАТИЛИ МЕНШЕ ЧИ РОБІТНИК ВАМ НІХТО НІЧОГО НЕ ОБІЦЯВ ВИ САМІ СОБІ НАКРУТИЛИ ЩОСЬ
саня до придурки Показати IP 5 Вересня 2017 12:11
Держава для людини, а не людина для держави!!!
анон Показати IP 8 Серпня 2017 20:31
У вас що зависть до тих хто може купити собі машину на іноземній реєстрації? За ціни на наших базарах за кордоном можна купити 2 таких машини. Чому таке обурення і негативне відношення? Людина як може так і виходить з ситуації, не всі ж купують щоб провозити цигарки і горілку.
Напівправда до анон Показати IP 8 Серпня 2017 21:54
А чому ви не напишете скільки в Європі крім вартості власне самого авто, воно обходиться власнику , наприклад, за рік?? Тобто європейські страховки на авто, екологічний податок, техогляд і як залежать ці витрати від року випуску?? Думаю тоді стане зрозуміло чого старі автомобілі там дешеві. Ви хлопчики допригаєтесь до того, що через вас, в нас зроблять дійсно як в Європі, тільки для всіх. Тоді і жигулі і ваші корчі - все на брухт піде, коли за рік доведеться викидати кількасот євро на ці самі страховки ,екології і т п. А в цих 6 мільйонів Онуфрія, взагалі право голосу на виборах забрати треба, як в людей, що уникають сплати податків.
Марина до Напівправда Показати IP 9 Серпня 2017 14:28
У мене сімейний бізнес. Маю бус для роботи на укрреєстрації та легковик для вирішення адміністативних питань на литовських номерах. З придбанням останього я прийняла офіційно на роботу додатково два чоловіки .Я кожен місяць сплачую в бюджет більше 5000 грн ! Крім того , заправляюсь щомісяця мінімум на 2000 грн ! Обслуговуюсь на наших СТО, купую запчастини в Україні. Відповідно ті, хто надає мені послуги, теж платять податки в казну.То яке Ви маєте право казати що потрібно позбавити мене право голосу ? Крім того, щомісяця даємо допомогу на АТО, і це не 100 грн, повірте.
Анонім до Напівправда Показати IP 10 Серпня 2017 00:34
Страховка на польській реєстрації обходиться 7000 грн теж огляд на автомобіль 2000 і нижче років обійдеться максимум 1000 грн це при транзіті 5-10 днів а на авто вигнана на рік дешевше на 70%!
придурки до Напівправда Показати IP 11 Серпня 2017 08:00
Тавони вже надоїли їх потрібно розігнати які нахер мітинги Я особисто проти і УВАГА 25000000 українці також проти шановні ніхто вас не підтримає Хай ДЕРЖАВА КОЖНОМУ ВЛАСНИКОВІ АВТО ІЗ НОРМАЛЬНОЮ ЗАККОННОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ ПОВЕРНЕ КОШТИ А ТОДІ ЩОСЬ РОБИТЬ А НЕ ПОСЛУХАЄ ЗГРАЮ ТЕЛЕПНІВ
Марина до придурки Показати IP 11 Серпня 2017 18:48
Такі іуди як Ви розганяли студентів на майдані. Ви готові платити за захмарні тарифи, дорогі ліки, Вам смоли заллють в горло і Ви будете дякувати.Цей народ "непереможний" ()
Оленю відповідь до Напівправда Показати IP 14 Серпня 2017 23:58
Д**іли
Лучанин до анон Показати IP 8 Серпня 2017 23:04
Вибачте, але ото понакупляють по хорошій ціні машину до дівчат клеїтись, а ремонтувати її за пів вартості ніхто не хоче...ось і хто на зламках??? Бмв 2000року на лисій гумі, підвіска сипеться, електроніка через раз працює, стаж водіння 2-3 роки але машина валить легко 200км/год і виглядає гарно і економна... Є плюси і мінуси таких машин...але збивають мене такі бляхи і шукати Анджея Гробігскі 1953 року з Хелма ніхто не буде... та і не він був за кермом Треба вчитись заробляти, а не скиглити і думати шо ви найрозумніший намахали державу
Марина до Лучанин Показати IP 9 Серпня 2017 14:35
Не так багато такого хламу на єврономерах, як Ви описуєте. Є, але "чудес совєтського автопрому" набааагато більше. Зверніть увагу, останнім часом приганяють все новіші авто. Крім того, щоб перегнати машину, потрібно пройти обовязковий ТО, а це не так, як у нас -200/300 грн і порішав.Там техогляд по всім правилам і купити не можливо.
андрій до Лучанин Показати IP 11 Серпня 2017 08:04
НА МАШИНУ ПОТРІБНО ЗАРОБИТИ ХАЙ ДЕРЖАВА ПОВЕРНЕ МЕНІ 4000 дол які я заплатив в казну
Валерий до Лучанин Показати IP 20 Серпня 2017 07:09
Многие пишут что мол нарушают закон Закон это правила которые ВР меняет за ночь если им очень надо ()например кого либо на кресло посадить так случалось не раз
саня до Лучанин Показати IP 5 Вересня 2017 12:20
Так за це і мова, щоб розтаможка була в 200 євро, і вуалля є УКРАЇНСЬКИЙ власник
АС Показати IP 8 Серпня 2017 22:53
держава помножить на нуль всіх любителів халяви поки не пізно здихуйтесь всіх авто на бляхах вже суди почали працювати і виносити жахливі штафи це факт нічого не зробите це система з гострими зубами те саме говорили ті хто мав авто на тимчасовому обліку 20 років назад я памятаю як всі в одинь день стали ця влада ще гірше
Скоро дістануть Показати IP 8 Серпня 2017 22:58
Коли буде мітинг проти «блях»? Нас 12 (дванадцять)мільйонів і нам ваш шабаш хитровигнутих якось особливо не напружує.Як кажуть поляки:Собака добрий,але має слабкі нерви.
Юрій до Скоро дістануть Показати IP 9 Серпня 2017 15:15
В чому буде покращення особисто Вам, якщо у мене заберуть автомобіль на єврономерах, якому всього 9 років ?Ну, звістно, крім того, що мені стане гірше? На екологію він суттєво не впливає, заправляю та обслуговую його в Україні -цим самим даю заробити нашим підприємцям. Вашій мамі підвищать пенсію? Закінчиться війна? Підвищиться мінімальна зарплата ? Чи може доллар буде 8 грн і ковбаса по 2,20 ?)
давай організуємо мі до Скоро дістануть Показати IP 11 Серпня 2017 08:07
ВЕРНІТЬ МЕНІ МОЇ ГРОШІ Я ТАК САМО ВСЕ ПЛАЧУ І ПОДАТКИ І ВСЕ НА СВІТІ НО ТІЛЬКИ Я ЗАПЛАТИВ ЩЕ ЗА РОМИТНЕННЯ А ВИ ХИТРОЖ*ПІ ЗБИРАЄМО МАЙДАН ПРОТИ ЯКЩО ВЛАДА ПІДЕ НА ПОВОДУ ЦЕ НЕ ВЛАДА А ПАЦАНЧИКИ
Марина до давай організуємо мі Показати IP 11 Серпня 2017 18:30
Не гарячкуйте та не думайте тільки за себе. Сьогодні Ви купили авто за 20 тис, завтра Ваш син, брат чи інший родич купить за пів ціни. Що в цьому поганого ? Ще згадайте долар по 1,8 грн
В до давай організуємо мі Показати IP 15 Серпня 2017 00:07
Продай свого корча за якого переплатив в половину більше і повернеш своі гроші
КЛАВА Показати IP 8 Серпня 2017 23:37
Закон є закон, порушив - плати 8000 або 24000 ₴ та й катайся далі до наступного штрафу, а скільки молодих людей загинуло у ДТП на цих бляхах...
Марина до КЛАВА Показати IP 9 Серпня 2017 14:09
"скільки молодих людей загинуло у ДТП на цих бляхах" ? Скільки ? Більше ніж на укрномерах? Чи, Ви думаєте, якщо того, хто скоїв ДТП на єврономерах , пересадити на наші номери, він не скоїв би ДТП?
Тролям провладним Показати IP 9 Серпня 2017 00:57
Не зважайте на комменти тролів проплачених та дуже й дуже обмежених у розумовій діяльності) Ми всі мудрі та щирі українці розумємо,що бляхи-це все те,що хочуть нам втюхати провладні діячі на чолі з головним "діячем"дияконом мацковської церкви в Україні,а не номери литовські чи польські! Головне-хто за рулем, а не який номер! Займіться краще ТСОУ та тим,як видають посвідчення водія(за яку суму)! А потім продавайтеся за 10грн. проти себе ж самих! Такщо пишіть тут, не пишіть, ви народ не посварите та не поділите!Не по зубам!!!=)Розумні люди трішки розуміють,що це таке і з чим вас та ваші ці єрісті їдять) Навіть на заздрості українців не виїдете цього разу, адже це дорога всім українцям мати якісне та дешеве!
Ольга до Тролям провладним Показати IP 9 Серпня 2017 10:36
А ніхто не заздрить тому жаху,що творять на дорозі авто на "бляхах".Машина куплена дешево,права куплені теж недорого,а життя ні чужого,ні навіть свого цінити таких шмаркачів ніхто не навчив. От і гасають на шалених швидкостях,трощать дешеві машини (завтра буде друга),а саме головне - приносять біду не в одну хату,збивши людину на дорозі,чи розбивши чиюсь машину. То про яку "зміну на краще" можна говорити?
Марина до Ольга Показати IP 9 Серпня 2017 14:45
Подивіться статистику ДТП по Україні за останні півроку, наданою управлінням безпеки дорожнього руху офіційно. Лідирують Київська, Одеська, Дніпропетровська , Харківська обл. Тобто, ті регіони, де кількість авто на єврономерах найменша. Про що Ви говорите?Ви мені нагадали одного тупого мента, що казав, що кожне третє ДТП скоєне за участю авто на єврономерах. А кожне перше та друге на наших, то нічого ?)
андрій до Тролям провладним Показати IP 11 Серпня 2017 08:11
які тролі про що ти говориш це брєд а ну так вам же не подобається що є люди іншої думки
Олежик Показати IP 9 Серпня 2017 10:30
80 відсотків таких автомобілів завезено по тіньових схемах і оформлено в Європі на тисячі фіктивних фірм для подовження часу перебування в Україні. Тобто більшість мітингуючих це звичайні жуліки які намахали українське законодавство і державу, а тепер від цієї ж держави вимагають справедливості.....ДЕ ЛОГІКА ?!
Марина Показати IP 9 Серпня 2017 14:56
Люди, ті, хто проти цього мітингу ! Невже заборона авто на єврономерах суттєво покращить Вам життя? Не будьте іудами та не піддавайтесь на провокації тролів та дешевих медійників. Не всі купують авто на єврономерах щоб цигарки возити за кордон. Більшість це ті, кому не повезло з багатим татком чи бабусиною квартирою в центрі міста. Не потрібно потурати "бляхами", це авто куплене не за бажанням, а по можливостям, а є нероби, що навіть на хороший велосипед не спромоглися заробити. Цигани, можливо хтось ще не знає, все життя не працюють, плодяться та утримують щомісяця по 10 тис грн на дітей, які прогулюють, чому не протестуєте проти таких трутнів? Це гроші з Ваших податків... Протестуйте проти олягархів, які уникли податків на міліарди, проти злодіїв, що вкрали кошти, виділені на "стіну" з московією, проти низьких пенсій, проти дорогих ліків. А Ви вцепились за тему єврономерів і не бачите за цим інших проблем.
Юрій Показати IP 9 Серпня 2017 15:19
А чому б не зробити єдину базу власників авто з єврономерами і чому б не зробити доступне розмитнення 200-400 євро, як у Європі ? Я перший піду реєструвати своє авто. Хто купував нове авто він і далі його купуватиме в салоні, залишне роботяг у спокої.
Я Показати IP 9 Серпня 2017 16:39
Повністю підтримую акцію, вона потрібна для простих українців. Всі хто не підтримує її - це ті кого заздрість догризає, або ті хто має зиск з дорогих авто.
88 Показати IP 10 Серпня 2017 16:09
Я згідний з тобою,не в машині проблема а в самій людині,якщо ти дибіл то нема значення на яких ти номерах їздиш,а авто повинно бути доступне,хлопці молодці добивайтесь своєї мети.А ті хто гонить на вас то дибіли,завісникі і так далі,короче НЕПОТРІБ з яким ніякої держави не збудуєш.
Андрій Показати IP 17 Серпня 2017 16:44
Влада мріє щом ми і далі їздили на брухті радянських часів. Як при зарплаті 3000 грн можна купити авто з салону за 8 тис. євро. Працююю в Польщі щоб бодай за 2500 дол. придбати в нас авто яке в тій же Польщі коштує 500 дол. То може дійсно пора емігрувати?
Валерий Показати IP 20 Серпня 2017 06:36
У меня нет авто. На украинской регистрации покупать барахло денег жалко , на литовской не вижу выхода как через год разбить авто об автопарк верховной рады Очень надеюсь на Ваш успех. А противников у Вас много так как владельцы авто с украинской регистрацией переживают за стоимость своего авто в случае продажи
Іван Показати IP 23 Серпня 2017 00:28
Я 13 років катаюсь на Ваз 2108 1989 року.Машина молодша за мене тільки на 2 роки.В житті хотілося б відчути себе людиною і купити іномарку.Навіть стару але щоб вона була така як потрібно.Але ця кончена країна примусово заставляє купувати це гав..о яке по комфорту трохи краще ніж те що я зараз маю.По ціні воно таке що я маю тільки на одну машину заробляти 5 років.Як не більше.Тому я повністю підтримую литовські і польські авто.Також підтримую всі схеми по завозу цих авто.Чому я маю не обманювати цю кончену країну,якщо вона так відноситься до своїх людей.Подумайте над цим.
Василь Показати IP 14 Листопада 2017 14:58
Зато на іноземних ном, авто технічно справні тому що проходять т/о кожного року !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus