USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Пікет у Києві: що пообіцяли волинянам чиновники

17 Серпня 2015 16:11
Перед будівлею міністерства агропромислового комплексу і продовольства України мітингували волинські лісівники та активісти в Києві. Про це інформує Волинське агентство розслідувань.

17 серпня близько 9:00 делегати від Волині прибули до головної будівлі Міністерства агрополітики і зареєстрували в канцелярії свої вимоги. Волинян обурили плани Міністерства призначити на посаду керівника обласного управління лісового господарства Олександра Кватирка.

Нагадаємо, днями проти призначення на посаду тимчасового виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка виступили представники громадських організацій Волині. З їх слів, кандидатура викликає негатив у суспільстві. Їх обурило те, що нового тимчасового виконувача обов’язків начальника представили, проігнорувавши будь-які обговорення з громадськістю.

Так, сьогодні, на початку робочого дня в міністерстві відбувалася оперативна нарада, тому активістам довелося почекати. Протягом години під установою волиняни під проводом члена Волинського об’єднання учасників АТО та волонтерського руху Руслана Тимощука проводили акцію протесту проти непрозорого призначення кримінальника на посаду головного лісівника.

Через півтори години після початку акції до мітингувальників вийшов перший заступник міністра агрополітики Ярослав Краснопольський і голова Держагенції лісових ресурсів Олександр Ковальчук.

Заступник міністра вислухав вимоги протестувальників і пообіцяв ознайомитися з тими документами про судимості Кватирка. З його слів, міністерство завжди готове співпрацювати з громадськими активістами у кадрових питаннях.

Розмова продовжилася в держагенстві.

“Волинська область одна з проблемних. Ми дуже добре знаємо про ті негаразди, які відбувалися у лісовому господарстві краю. Зі свого боку позиція Держагенства дуже чітка і прозора – треба провести реформи у галузі і змінити систему реалізації деревини, щоб усунути корупційну складову. В наших планах прочіпувати кожен стовбур. Це зробить роботу лісового господарства абсолютно прозорою адже ми зможемо легко прослідити долю кожного зрубаного дерева. Щодо ситуації на Волині – ми чітко розуміємо ті проблеми, які призвели до кризи в обласному управлінні. У наших планах на 90% змінити керівництво управління та лісгоспів”, – запевнив керівник держагенства.

Чиновник пообіцяв врахувати думку активістів і завтра, під часробочої поїздки на Волинь перевірити наведену інформацію про кримінальне минуле та шахрайські оборудки Кватирка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Віталій Показати IP 17 Серпня 2015 16:38
А за чиї гроші їздили пікетувати?
Василь Показати IP 17 Серпня 2015 16:56
))) Я особисто даних "делегатів" не делегував....
Володимир Показати IP 17 Серпня 2015 17:05
Михайлович, Вас геть не цінять, якщо найняли протестувальників тільки на один бус. Економлять чи торгуються?
журналіст Показати IP 17 Серпня 2015 17:51
"Чиновник пообіцяв врахувати думку активістів і завтра, під час робочої поїздки на Волинь перевірити наведену інформацію про кримінальне минуле та шахрайські оборудки Кватирка". 17.47 вечора. В якій годині проїде голова держагенства? З ким він буде працювати? Хто з журналістів запрошений на зустріч? На яку годину, чи кватирко буде зустрічатись з ним в сауні з блядями? В усі часи, коли приїжджали голови головного лісового відомства України, то для журналістів бракувало місць в 50-місному автобусі.
лісник до журналіст Показати IP 17 Серпня 2015 19:34
Звернутись потрібно до світлани вона організуєт журналістів, специаліст по фуршетах, а в київ поїхали куплени люди. Вже сьогодні в управлііні залишилась одна лідка та неля. Во мачо на керували. Знов бабам получати.
лісник до журналіст Показати IP 17 Серпня 2015 19:52
Вам до світлани журналістки звернутись потрібно, вона в нас по фуршетах. В управлінні одні баби лідок та нелячка. Мачо покинуло судно
читач до журналіст Показати IP 17 Серпня 2015 20:15
Нормальний журналіст придурочних питань не ставить. Скоріше всього Ви з команди "терпящих бедствие" За все потрібно відповідати.
До Віталія Показати IP 17 Серпня 2015 18:08
Жабчук з Величком спонсорнули
обява Показати IP 17 Серпня 2015 19:23
Завтра на 9.30 у звязку з приїздом в Луцьк агронома Ковальчука в актову залу ВОУЛМГ запрошуються директори держлісгоспів, представники громадських організацій, преса. Весь хід візиту зрежисований місцевою владою (Гунчиком і Кошаруком) на те, що Кватирко залишиться на посаді. Тому, можливо, може бути дуже "гаряче". Декому. Нараду охоронятиме наша доблесна міліція.
Партизан Показати IP 17 Серпня 2015 20:04
Тимощук - учасник АТО і волинський волонтер? Відколи це?
Друг Показати IP 17 Серпня 2015 20:27
Саня жини в три шиї Шереметів Радіонів Реберів Данилюків разом Котиленцями поки ця наволоч буде працювати тобі спокою не буде.
лісник в волинськ Показати IP 17 Серпня 2015 21:58
Злодій ще той кватирко
ребер до лісник в волинськ Показати IP 17 Серпня 2015 22:34
йому до мене ще далеко.я нагріб вже і для правнуків.
колки Показати IP 17 Серпня 2015 22:41
Ми за кватирка. А за ребара горло всім перегриземо.так що рибчинський ти ніхто.тебе тут не чекають..йди до мами томи
Я до колки Показати IP 17 Серпня 2015 22:54
Лариса Дмитрівна чого спати ще не йдети вам рано нароботу...
єнот Показати IP 18 Серпня 2015 11:21
Навіщо було їхати аж в Київ? Почекали декілька днів, та поїхали в звірівське на полювання,там зустрілися б з усіма,заодно космина бумажки позбирав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus