USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Власники баз на Світязі змушені будуть надавати прикордонникам списки відпочивальників

2 Квітня 2024 11:44
З червня 2024 року на Волині для мешканців та суб’єктів господарювання запроваджують пропускний режим в п’ятикілометровій зоні від лінії державного кордону з республікою Білорусь.

Під час наради, що відбулася 1 квітня, начальниця Ковельської РВА Ольга Черен наголосила на необхідності проведення активної інформаційно-роз’яснювальної роботи cеред громадян про порядок видачі відповідних перепусток, інформують у Шацькій селищній раді.

Як стало відомо, у жителів громади на місцях збиратимуть копії необхідних документів і централізовано передаватимуть у 6-й прикордонний загін у Волинській області для виготовлення перепусток.

Читати ще: Для перебування в п’ятикілометровій ділянці від кордону у межах Волині необхідні перепустки

Також стало відомо, що хоча найбільш популярне серед туристів озеро Світязь не входить у прикордонну зону (лише акваторія, що примикає до села Пулемець), власники баз відпочинку зобов’язані будуть подавати до прикордонного підрозділу списки осіб, які в них проживатимуть.

Крім того, без перепусток неможливо буде замовити туристичні екскурсії прикордонними територіями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2024 12:20
На підставі чого???? Хто право має передавати мої дані третім особам??????
123 Показати IP 2 Квітня 2024 13:41
Це мабуть буде останній відпочинок , на тих базах після розголошення даних ( відпочиваючих ) не думаю що вони будуть кусати ту руку яка їх кормить . А можуть ще і по судах за совати власників баз , за розголошення особистих даних третім особам .
Трубити збір ! Показати IP 2 Квітня 2024 13:49
Однозначно то треба робити ! І особливо дайте списки власників дач і їхніх гостей отого садівничого товариства на Світязі біля с. Пульмо ! Там тих отих осіб призовного віку і осіб, які підлягають мобілізації, - хоч греблю гати . І то всі, як один : то депутатики, то прокурорчики, то митники, то мєнти, то чинуші різного пошибу - вони ж на тих городах не вміють працювати, а тільки шашлички в мангалах вирощують, горілкою більма заливають і пузом перпендикулярно до сонця лежать ! Під ружжо усіх ! І не забутьте тих, хто їм землю пороздавав !
rrrr Показати IP 2 Квітня 2024 13:51
Це нереально! Ж"опа сезону!!!!
ТЦК Показати IP 2 Квітня 2024 19:19
На хвилях Світязя ми не прощаємось, на хвилях Світязя ми зустрічаємось!!! :)
До гггг Показати IP 2 Квітня 2024 19:35
Ти пончикопек ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus