USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вночі окупанти знову нанесли удар по Запоріжжю: відомо про 17 загиблих і 40 поранених

9 Жовтня 2022 08:36
Так, у ніч з 8 на 9 жовтня, окупанти знову атакували ракетами житловий сектор у Запоріжжі. Станом на зараз відомо про 17 загиблих.

Про це інформує секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

«За попередніми даними, 5 приватних будинків зруйновано та близько 40 – постраждало.

На цей час відомо про 17 загиблих. Щирі співчуття рідним.

Також відомо, що рятувальники вже надали дозвіл комунальним службам на ліквідацію наслідків прильотів», – йдеться у повідомленні.
Як повідомив пізніше Олександр Старух, літаки випустили по Запоріжжю 12 ракет. Частково зруйновано 9-поверховий будинок та 5 приватних будинків.

Також уражені об’єкти інфраструктури. Пошкоджено 20 автомобілів. З його слів, наразі відомо щодо 12 загиблих. Ушпиталено 49 постраждалих, з них 6 дітей.

Як інформують у ДСНС України, ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю 9 жовтня о 02 ночі. У результаті атаки зруйновано під’їзд багатоповерхового житлового будинку з 1 по 8 поверх і приватні домоволодіння в обласному центрі.

Станом на 08:00 на місці працюють усі екстрені і профільні служби міста.

Співробітники психологічної служби ГУ ДСНС також працюють зараз на місці, надаючи допомогу постраждалим.

Від ГУ ДСНС Запоріжжя для проведення аварійно-рятувальних робіт, гасіння пожеж і порятунку людей працює 20 одиниць спеціальної техніки і 85 чоловік особового складу.
Нагадаємо, 6 жовтня окупанти завдали 7 ракетних ударів по багатоповерхівках Запоріжжя. Зруйновано цілі під’їзди, люди опинились під завалами.

Раніше повідомлялося про 11 загиблих. Станом на 7 жовтня кількість жертв удару росіян по житлових будинках у Запоріжжі 6 жовтня зросла до 14. 8 жовтня стало відомо про зростання кількості жертв внаслідок ракетного обстрілу Запоріжжя, що трапився днями. Під завалами знайшли 19 тіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus