USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ВНУ співпрацюватиме з Банком Львів

23 Січня 2024 17:50
Щоб набути актуальних знань, які допоможуть у розвитку кар’єри, заклади вищої освіти мають колаборуватися з роботодавцями. Із цією метою Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Банком Львів.

Відповідний договір був підписаний під час зустрічі Анатолія Цьося із керівником відділення Банку Львів у Луцьку Анною Вязло. Під час розмови також були присутні декан факультету економіки та управління Тетяна Данилюк і завідувач кафедри фінансів Олена Стащук, інформують у пресслужбі Університету.

Анна Вязло зазначила, що Банк Львів – один із лідерів фінансового ринку України серед українських банків із 100 % іноземним капіталом, надійний партнер для корпоративного бізнесу. Водночас він зацікавлений у співпраці з навчальним закладом, яка спрямована на розвиток освітньої, наукової й економічної діяльності.

Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки – на 17 місці в консолідованому рейтингу ЗВО

Університет разом із банком планує організацію та проведення спільних досліджень, наукових, освітніх семінарів, конференцій; наукове консультування; проведення заходів для підвищення кваліфікації; залучення працівників банку до аудиторних і практичних занять, лекцій, екскурсій, диспутів, семінарів; можливості проходження практики та стажування; змістовного удосконалення освітньо-професійних програм відповідно до вимог ринку.

Співпраця між ВНУ імені Лесі Українки та Банком Львів реалізується також у формі всеукраїнського стажування в межах «Школи банкірів», яка відбувається двічі на рік на базі філій і відділень банку. Так, торік студентка кафедри фінансів стала учасницею такого стажування. Така співпраця надзвичайно ефективна і для здобувачів освіти, і для роботодавців. Адже студенти мають змогу закріпити свої теоретичні знання, отримані в Університеті, а також набути практичних навичок із банківської справи, а роботодавці, зі свого боку, – впливати на підготовку фахівців ще на етапі навчання, відібрати найкращих працівників і сформувати у них потрібні професійні якості та компетенції у сфері фінансів і банківської справи.

Також представниця банку підкреслила, що установа націлена на працевлаштування найкращих здобувачів освіти Університету. Після підписання договору Анна Вязло й Анатолій Цьось обмінялися пам’ятними подарунками та зробили спільне фото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus