USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ВНУ співпрацюватиме з Хортицькою національною академією

13 Листопада 2023 20:54
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Комунальним закладом вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія».

Відповідний договір підписали очільники ЗВО Анатолій Цьось і Валентина Нечипоренко, інформують в інформаційному відділі ВНУ.

Днями делегація із Запоріжжя у складі проректора з освітнього процесу та інвестиційної діяльності Хортицької національної академії Елліни Позднякової-Кирбят’євої та директора наукової бібліотеки Хортицької національної академії Лілії Жужи перебувала у ВНУ Лесі Українки.

Гості із дружнього закладу вищої освіти долучилися до роботи VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми розвитку природничих та гуманітарних наук», приуроченої до Всесвітнього дня науки. Зокрема, Елліна Позднякова-Кирбят’єва виступала із доповіддю «Організація комплексного соціального обслуговування військовослужбовців та їх родин на принципах соціального замовлення».

Також представники запорізького університету зустрілися з ректором ВНУ Лесі Українки Анатолієм Цьосем й обговорили шляхи майбутньої співпраці. На зустрічі також були присутні проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва, доцент кафедри економічної та соціальної географії Геннадій Голуб та завідувач кафедри економічної та соціальної географії Тарас Погребський.

Згідно з договором ЗВО обмінюватимуться досвідом організації освітнього процесу за спорідненими галузями знань; сприятимуть у придбанні й обміні навчально-методичними матеріалами та навчальним контентом; співпрацюватимуть у підготовці та виданні підручників, навчально-методичної літератури, навчальних посібників; організовуватимуть підвищення кваліфікації та стажування наукових, педагогічних, науково-педагогічних працівників тощо. Крім цього, заклади співпрацюватимуть у сфері наукової діяльності.

«Ми сподіваємося на плідне співробітництво. Я гарант освітньої програми «Соціальна робота» і наразі роль соціального працівника починають переосмислювати, відтак цей напрям буде розвиватися і ми матимемо площину для співпраці між нашими закладами. Можемо організовувати низку різноманітних заходів, налагоджувати комунікацію і розвивати наше співробітництво», – сказала Елліна Позднякова-Кирбят’єва.

Анатолій Цьось також висловив зацікавлення співпрацею з Хортицькою академією у різних напрямах. «Є дуже багато варіантів співробітництва, ми зацікавлені в цьому. Потрібно шукати точки дотику та разом ставати кращими, якіснішими, сильнішими», – підсумував ректор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus