USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступника Луцького міського голови відправляють на навчання до Києва

19 Квітня 2019 13:16
Заступника Луцького міського голови Костянтина Петрочука мають намір направити на навчання до Національної академії державного управління при Президентові України.

Про це йшлося 19 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Керівниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима повідомила, що такі навчання передбачені Законом України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та Положенням про стажування в державних органах і органах місцевого самоврядування.

«Рекомендована особа відповідає усім вимогам», – сказала Віра Гудима.

Вона додала, що посадовці Луцької міської ради мають право навчатися або в Національній академії державного управління при Президентові України, або в Львівському регіональному інституті державного управління.

Також керівниця зазначила, що на навчання скеровують лише за бажанням посадовця. «Законом передбачено, що посадовці мають підвищувати свою кваліфікацію. А оскільки посада Костянтина Петрочука належить до виборних, на проходження навчання його має рекомендувати сесія», – зауважила Віра Гудима.

Як поінформувала, кожного року на навчання відправляють близько 20 осіб із Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Депутат Показати IP 19 Квітня 2019 19:31
Бєзполєзно !
скептик Показати IP 19 Квітня 2019 23:30
щось не видно геніїв після тої академії. тільки росте в глибину і в ширину корумповане болото "шл"х народу"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus