USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

ВНУ співпрацюватиме з «Центром розвитку туризму» та ПрАТ «Універмаг «Луцьк»

16 Квітня 2024 11:11
Днями відбулася зустріч ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолія Цьося із директором КП «Центр розвитку туризму» Дмитром Зіньком і директором ПрАТ «Універмаг «Луцьк» Віктором Шокалом, під час якої сторони підписали угоди про співпрацю із ЗВО.

Про це повідомили на сайті вишу.

На зустрічі також були присутні декан факультету культури і мистецтв Віталій Охманюк, завідувачка кафедри образотворчого мистецтва Тетяна Прокопович і старша викладачка цієї ж кафедри Галина Вахрамєєва.
Читати ще: У луцькому університеті навчатимуть майбутніх стоматологів

Меморандум про співпрацю з Комунальним підприємством «Центр розвитку туризму» передбачає створення сприятливих умов для розвитку науки; проведення заходів для забезпечення активної участі громадськості у виробленні й реалізації державної та регіональної політики; обмін досвідом, друкованою продукцією, публікаціями, дослідженнями; спільне проведення досліджень, наукових і практичних конференцій, семінарів, практикумів, симпозіумів та інших заходів; підготовку спільних проєктів для фінансування через національні й міжнародні фонди; залучення представників сторін до проведення заходів і реалізації розроблених проєктів.
Читати ще: Луцький університет співпрацюватиме з Товариством Червоного Хреста України

У межах договору з Приватним акціонерним товариством «Універмаг «Луцьк» відбуватиметься співпраця в галузі освіти, науки, культури та мистецтва з метою сприяння академічній мобільності студентів і викладачів університету.
Основні напрями співробітництва – організація та проведення спільних науково-практичних конференцій, симпозіумів, семінарів, культурно-масових заходів і концертів; спільних пленерів, виставок творів мистецтва та студентської творчості, художньої самодіяльності; освітніх лекцій, майстеркласів для студентської молоді тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лесезнавець Показати IP 16 Квітня 2024 12:07
Показушні підписання угод про щось на столику для кави ! З ким тільки тих паперів не понапідписувано ! Але хоч би раз було поінформовано громаду про їх виконання, позитивні результати і обопільну користь ! Просто угода для угоди !
123 Показати IP 16 Квітня 2024 13:02
універаг - то поважна наукова установа. Ще з варшавським базаром підписати треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus