USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинський національний університет співпрацюватиме з французьким вишем

8 Вересня 2022 08:04
На основі перемовин і візитів Волинський національний університет імені Лесі Українки й французький Університет Ренн ІІ уклали двосторонню угоду про співпрацю.

У її межах передбачено співробітництво на взаємній основі у сфері досліджень; участь у спільних науково-дослідних проєктах; академічну мобільність для студентів і викладачів; спільне наукове керівництво аспірантів тощо. Про це повідомляють на сайті ВНУ.

Важливими пунктами взаємодії ЗВО стане діяльність у сферах трансферу технологій, обмін бібліотечними ресурсами та публікаціями, участь у спільних конференціях.

Над налагодженням співпраці працювали професор кафедри загальної та клінічної психології Лариса Засєкіна та декан факультету іноземної філології Лариса Макарук.
Важливим стало укладення додаткової угоди щодо студентського обміну між університетами. За цим напрямом ключова кооперація з факультетом іноземної філології. Попередньо факультетом здійснено конкурсний відбір студентів для участі у мобільності з Університетом Ренн ІІ.
За результатами відбору дві студентки – Марія Дацишин і Яніна Міщук, які навчаються за фахом «Мова і література (французька). Переклад», – із 5 вересня вже перебувають у Франції та розпочали навчання в Університеті Ренн ІІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus